Hvordan at vælge den perfekte Prom Dress

Hvordan at vælge den perfekte Prom Dress


Med prom lige rundt om hjørnet, regne ud, hvordan at plukke den perfekte gallakjoler kan preying på dit sind. Efter alt, vil du ønsker at se fabelagtig til den store begivenhed i skoleåret. LoveToKnow Teens talte med Julia Hampton, grundlægger og CEO for Nu-U billede Consulting. Ms Hampton deler med os hendes tips til, hvordan enhver teenager kan ligne en berømthed på Prom Night!

Interview med Julia Hampton

Hvor Kan Teens Spot Prom Trends?

Tage signaler fra hvad vi så på den røde løber, magasiner, og hvad du ser i butikkerne nu at finde nogle af de mest eftertragtede stilarter af sæsonen.

Start ud efter dit perfekte kjole ved at bladre gennem magasiner og online for at se, hvad slags kjole du mest tiltrukket af. Derefter ramte butikkerne med en idé i tankerne om, hvad du er på udkig efter. Prøv på så mange kjoler, som du kan; din idé om den "perfekte kjole" er måske ikke så velegnet til dig som en anden stil. Må ikke begrænse dig selv.

Hvilken længde kjole er bedst?

Korte er den måde at gå i 2009! Vi har endelig sagt farvel til de traditionelle synspunkter, lange kjoler er den eneste vej at gå. Selvfølgelig kan lange kjoler og lige under knæet være fantastisk så godt. Gå efter hvad der ser bedst og glemme nederste kant på ryggen. Det centrale er, hvad der ser bedst på dig og gør du føler særlige. Hvis der går kort men detaljer er afgørende for at holde det prom værdig, mener blonder, sløjfer, pailletter og flæser.

Hvordan at vælge den perfekte Prom Dress

Nogle enkle tips til at huske, er:

  • For en fyldigere figur, så prøv et imperium taljen og en kortere forneden. Et imperium taljen vil give dig en lang mager silhuet.
  • Timeglas eller pæreform - (lille talje, fuld hofter og buste). Du kan se godt ud i de fleste kjoler derude. Kjoler at smigre dig de fleste ville være stropløs kjoler og kjoler med en cinched talje og kortere hem.
  • Triangle - (Small ovenpå og tungere bund). Gå efter en længere kjole med fuld nederdele at camouflere hoften området. Kig efter taljerede talje og hætte ærmer for at skabe en mere afbalanceret look.
  • Omvendt trekant - (Fuller på toppen) - Søg efter kjoler med meget enkle halsudskæringer, ingen flæser, sløjfer eller rouching på toppen, som kun vil gøre opmærksom på dette område. Opret balance med en fyldigere nederdel.
  • Tynd og ingen kurver - (Slanke) - Oprette kurver med en boble hem eller A-line kjole. Kig efter detaljer på toppen, hvilket vil give en illusion af noget mere. Du kan også spille op dine egenskaber med en gulvlang bolden kjole. Du er velkommen til at bære mønstre og vælge uanset farve passer dig bedst.

Kort - Kortere hemlines er de bedste. Kig efter midten af ​​læggen eller midt knæ kjoler, der ikke vil overhale din lille ramme. Små detaljer og solide farver er bedst, så alle ser dig og ikke kun kjolen.

Er der en stil, der ser godt ud på enhver figur?

En ærmeløs kappe kjole, der rammer lige på eller under knæet skal supplere enhver figur.

Hvordan du vælger den rigtige bh?

At vælge den rigtige bh er meget vigtig og kan virkelig gøre en forskel i, hvordan din gallakjoler vil passe. Hvis du er lille busted du kan være i stand til at komme væk uden at bære en bh, hvis din kjole er ikke ren og skær eller lys i farven. Dog bør du kigge ind brystvorten dækker eller silicium pasties hvis du vælger at gå uden; du kan aldrig være for forsigtig.

Hvis du er iført en stropløs eller spaghetti strop kjole, så vælge en stropløs eller bandeau bh. Kig efter en med udbening i koppen for at støtte dine bryster og hjælpe med at holde det fra at falde ned til din talje. En anden ting, der kan være nyttige, hvis at købe nogle dobbeltsidet klæbende tape, som kan hjælpe med at holde din bh og din kjole på plads.

En backless bh kan være vanskeligere. Du skal bruge en stropløs, bandless bh. Du kan også være i stand til at få en bh extender rem, som du kan knytte til din egen bh og wrap omkring din talje (hvis din kjole er ikke helt backless.)

En halterneck stil kjole vil kræve en grime bh. Disse er meget let at finde og kan være den mest komfortable af de ovennævnte. Kig efter en bh med justerbare stropper, der vil strække sig rundt om halsen, så dine skuldre bare.

Hvordan kan Girls Minimer stød og buler?

Der er mirakel arbejdstagere derude nu, kan hjælpe med at minimere visse aktiver eller blot oprette en glattere udseende under din kjole. Kig på din lokale lingeri butik eller stormagasin for shapewear såsom taljen cinchers eller låret slimmers. De har en bred vifte af stilarter, der passer, hvad du kan bære. Spanx og organ wrap er to store brands til at søge.

Har du til at bruge en formue at se fantastisk?

Du behøver ikke at bruge en masse at se godt ud på Prom Night! Hvis du allerede har opbrugt din egen skab og familie og venner skabe og fandt intet ... du kan begynde at lede efter din kjole tidligt og ramte de lokale sparsommelighed butikker for at finde virkelig dyre kjoler nedsat til næsten ingenting! Outlet indkøbscentre er også et godt sted at finde billige gallakjoler.

Hvilket tilbehør er hot for Prom?

Hvis du ønsker at ændre dit udseende, kan du tilføje en hårpåsætning klip i arb for at skabe et helt andet udseende. Disse er meget varmt for Prom Night. Andet tilbehør, der er hot i år er rhinestone hår klip, blomstrede eller flettet pandebånd, beaded kobling punge og strappy metallisk hæle.

Hvad er Hot Celebrity Styles?

Nogle stilarter, som jeg elsker virkelig dette år er den ene strop kjoler, korte flirtende hemlines, pailletter i alle størrelser og farver er altid et hit, og kjoler i sjove farver som papaya, blomme eller gul er sikker på at få dig til at skille sig ud på Prom Night !Hvis du har brug for hjælp til at beslutte, hvordan du vælger den perfekte gallakjoler, medbringe en ven eller et familiemedlem til at hjælpe med at gøre beslutningen. De vil være i stand til at se den kjole fra alle vinkler og være i stand til at give deres mening om, hvilke kjole ser bedst ud på din figur.