Hvordan at undgå Optagning Foot Svamp

Det er meget let at samle op mund svamp, også kendt som fodsvamp, fordi vi ofte gå barfodet på stranden, i svømmebassiner og hotelværelser. Men det er ikke så svært at holde dine fødder sunde. Geniusbeauty.com vil rådgive dig om, hvordan du undgår optagning fodsvamp.

Hvordan at undgå Optagning Foot Svamp

Foot mykose eller dermatomykose er en gruppe af virale sygdomme forårsaget af svampe bliver på huden eller negle. Vores immunsystem holder svampe fra. Det er derfor ikke sandsynligt, at afhente fod svamp børn. Svampe meste angribe folk over 30 år, når immunsystemet begynder at falde. Og så ...

På ferie: Beskyt dig selv mod fodsvamp

Don'ts

Aldrig gå rundt på fortovene omkring dit hotel eller i nærheden af ​​en swimmingpool.

Gør os

Du kan gå uden din flip-flops på den varme strand, hvor der er en mindre risiko for optagning mund svamp. Du kan gå barfodet på dit hotelværelse, også, hvor en grundig desinfektion formodes at ske. En særlig mærkat tilknyttet et toilet låg, vask eller vægge viser, at dit badeværelse er blevet desinficeret.

Forholdsregler

Forkæl dine fødder til fods deodorant eller et pulver hver dag. Ikke alene vil de fjerne dårlig lugt, men også beskytter mod svamp, der er kendt for at trives i fugtige omgivelser. Desuden vil mund pulver forhindre kallositeter.

Hvordan man undgår Foot Svamp i Sauna

Don'ts

Aldrig skal du gå barfodet i saunaen eller en swimmingpool, fordi disse er grobund for svampe.

Gør os

Du kan barfodet i en varm sauna.

Forholdsregler

Før besøger sauna, anvende nogle svampedræbende middel til dine fødder. Det kan være en gel eller en creme. Læger rådgive at bruge svampedræbende cremer til alle, der har en aktiv livsstil og er et frequenter i brusekabiner på sådanne offentlige steder som fitnesscentre, svømmehaller, eller saunaer.

Tips til at undgå at plukke op fodsvamp i Gym

Don'ts

Aldrig skal du være i gymnastiksalen barfodet. Det er, hvor du sætter dig selv i størst risiko for at afhente infektionen. Selv om stedet er desinficeret, kan det ikke udføres flere gange om dagen.

Forholdsregler

Når du ændrer dit tøj, undgå at træde på gulvet med bare fødder. Gå aldrig i en brusekabine eller sauna uden at bære din flip-flops. Brug altid smid-væk skoovertræk i et solcenter. Efter at have taget et brusebad eller et badekar, håndklæde dine fødder og området mellem tæerne tørre. Bær kun tørre sko og strømper.

Hvordan ved jeg, at jeg tog Foot Svamp og Sådan Cure det?

Hvad ser det ud? Hvis du har hentet fod svamp, din tå negle vokse svagt, og er at få dækket med gule, hvidlige eller grå pletter. Intertrigo, rødme og betændelse udvikler sig mellem den tredje og fjerde tæer. Tiny bobler og skalering vises på de øverste fødder. Hård hud og undertiden revner udvikle sig i tunge fod. Fodsvamp uundgåeligt forårsager mund kløe. Når ubehandlet i lang tid, fødder vokser gul i farven og begynder at smuldre.

Sådan Cure Foot Svamp

Dagens medicin tilbyder en bred vifte af behandlinger for infektionen. En slags svampe effektivt behandles med specielle cremer, kan de andre bekæmpes kun med antimykotisk behandling. Professionel behandling tager ikke mere end nogle uger.

Mycosis er en meget gennemsnitlig ting. Hvis ikke udryddes, vil det lure inde og underminere dit helbred, svække dit immunforsvar, hvilket får forværring af astma, gastritis, dermatitis og endda svampe allergi. Mycosis kan diagnosticeres kun af en dygtig læge efter korrekt medicinsk test. Så hvis du har været i tvivl, skal du gå til dine dermatologer, ikke på apoteket, og bede om testen af ​​skrab fra din påvirket negl eller hud.

Advarsel! Der er absolut ingen mening i at gøre self behandling.

Hvem er i risikogruppen?

Hvis du havde mund svamp før, er det bedre at fordoble dine forholdsregler. I dette tilfælde, du er endnu mere tilbøjelige til at tage det op igen. Også risikoen gruppe omfatter mennesker, der lider af:

  • kroniske sygdomme som flad fod,
  • åreknuder,
  • diabetes,
  • krakket fødder.