Hvordan at undgå afskærmning ved refinansiering til en FHA-forsikrede lån

I disse hårde økonomiske tider, at en af ​​de største udfordringer, man har overgå betaler for en månedlig hjem pant. Nogle gange kan det ikke blive hjulpet. De månedlige pant gebyrer langt overstiger oneâ € ™ s egen indkomst. Mens svært, er der stadig håb for dem, der går igennem med de samme udfordringer, takket være et program, der hjælper boligejere og deres respektive boliglån. Bestået i juli, Husejere Act af 2008 forventer at hjælpe omkring en halv million husejere til at undgå at miste deres hjem via afskærmning. De sigter mod at gøre dette gennem refinansiering af deres hjem realkreditlån til en forsikret lån af Federal Housing Administration eller FHA. Hvis du har afskærmning problemer og har brug for hjælp i refinansiering dit realkreditlån, så her er de skridt i at gøre det.

  • Refinansiere dit realkreditlån. Den refinansiering handling vil være gældende fra 1. oktober 2008 til 30. september 2011. Det anslås, at mere eller mindre 400.000 boliger realkreditlån vil drage fordel af dette ved at være berettiget til refinansiering af deres realkreditlån.
  • Vurdere hjem egenkapital. Refinansiering program er specielt designet til låntagere, der er truet af afskærmning. Dette giver dem mulighed for at refinansiere deres realkreditlån ved at konvertere til en forsikret lån fra FHA. De, der betragtes som pant indehavere, der opfylder bestemte kvalifikationer, kan derefter annullere deres eksisterende realkreditlån og omkostningseffektivt refinansiere gennem en bedre aftale, som vil være et 30-årigt lån forsikret af FHA til en fast rente svarende til omkring 90% af homeâ € ™ s samlede værdi. Dette gør det muligt for låntageren at drage fordel af refinansiering ved at få en lavere rente på deres realkreditlån og et mere let at administrere betalingsplan hver måned.
  • . Mød kvalifikationer til refinansiering program For at være berettiget til programmet, skal man have følgende kvalifikationer:

  • En pant betaling, som er større end 30% af persona € ™ s indkomst
  • Et lån, der blev startet af 1 Januar, 2008
  • Skal opholde sig i hjemmet, der er belånt, og ikke har en 2. bopæl.
  • Har en gyldig og legitime indtægtskilder på månedsbasis.
  • Har svært ved at giver pant.
  • Har ikke med vilje sprunget betale den månedlige pant.

  • Undgå afskærmning. Selv om man er blevet anset kvalificeret til programmet, den lenderâ € ™ s deltagelse er overveje valgfri og frivillig, og derfor bør deres samtykke og vilje til at refinansiere lån i stedet for afskærmning på realkreditlån oplyses. Hvis realkreditinstitutterne refinansiere dit boliglån, vil de sandsynligvis tage et tab; men tabet vil sandsynligvis være mindre end hvis en misligholdelser på realkreditlån og regeringen udelukker på realkreditlån. Hvis du vil vide mere og forstå dette, kan du spørge fra en Federal Housing Administration godkendt og akkrediteret pant mægler eller et realkreditinstitut for at spørge om muligheder i pant refinansiering.

Der er en fangst til alt dette, selv om. På grund af den programmerede 10% hjem egenkapital medtaget i den nye refinansiering, er egenkapitalen bibringes med FHA. Dette omfatter også homeâ € ™ s fremtidige påskønnelse. Under alle omstændigheder skal du sørge for at læse op på de forskellige ressourcer til rådighed på internettet for at få dig mere informeret om dine muligheder, såsom www.house.gov.