Hvordan at tjene penge fra at skrive bøger

Forfattere er alle omkring dig, de kan skrive, da de var unge eller bare nogen, der besluttede, at det er tid til at skrive om deres liv. Nogle skriver om de mest unikke plots og ender som millionærer. Du også kan tjene penge på at skrive bøger, men du skal være realistisk. Ikke hver bog fører til en krukke med guld. Læs nogle forslag nedenfor og tjene på din skriftligt.

  1. Skrive bøger er ikke let. Hvad du skriver kan være noget, der bliver skrevet af din nabo. Hvis du er en ekspert på noget, kan du begynde at skrive lærebøger. Må ikke bare fokusere på at have din bog udgivet. Du kan også sælge en e-bog. En vis hype og popularitet er brug selv at sørge for nogen køber din bog. Du kan starte med at bygge en blog og voksende en læserskare. Giv glimt til din e-bog, og hvis det er godt, og folk har tillid til dig, så kan du gøre nogle penge fra det.
  2. En forfatter som regel har tonsvis af ideer om, hvad de skal skrive. Bøger forfattere fiktion kan gøre en masse penge ved at bruge netop deres fantasi. Hvis du har virkelig talent, og du har en interessant plot derefter et forlag kan snuppe dit arbejde. Det tager en smule tålmodighed selv. Thereâ € ™ s den forfatter, der blev nægtet flere gange af forlag og kom ud på toppen af ​​bestseller listen og blev et fænomen. Må ikke miste håbet.
  3. Skrivning offentliggjorte arbejde er ikke en tur i parken. Der er sikkert tusindvis til en i forholdet mellem forfattere til forlag. At være en velkendt personlighed i byen kan være en fordel. Brug den til at fremme en bog om dit liv, eller hvad du har lært. Selv en historie om, hvordan du er vokset op i din lille landsby kan give dig nogle trofaste læsere i dit område. Det er stadig hårdt tjente penge uanset hvor lille.
  4. Du behøver ikke at være ekspert i litterær skriftligt at tjene penge. Hvis du har et manuskript gemt et eller andet sted i dit hus, kan du prøve at søge online og deltage bog skriftligt konkurrencer. Præmierne kan være tusindvis af dollars. Du vil ikke miste noget ved at deltage en. Kontroller og betingelserne i sammenføjning. Når du finder dig selv kvalificeret, deltage og du kan endda ende med at vinde.
  5. En anden ting du kan gøre, er at deltage statslige messer eller deltage garage salg. Du ved aldrig, hvem du kan støde på. Udskrive nogle af dine bøger og forsøge at sælge dem til en lav pris.
  6. Selv hvis du har romanen, som du mener kan starte en ny kultstatus, ville det være intet uden god markedsføring. Få mediernes opmærksomhed ved at have noget sensationelt at sige eller har noget, der vil sætte gang i everyoneâ € ™ s interesse.

Lucky er dem, der tjener penge fra at skrive bøger. Optjening fra at gøre deres lidenskab skal være en af ​​dine drømme. Når du skriver, så tænk på, hvad du er opsat på, hvad folk ville være interesseret i, og noget, der kunne være rentable.