Hvordan at tjene masser af penge i auktionshallen

Et af de væsentlige elementer, du vil have en masse i World of Warcraft er penge. Penge vil bidrage yderligere erhvervet du beslutter dig om at forfølge. For at gå videre til højere niveauer i spillet, din karakter har brug for at opgradere emner som rustning, våben og magi. Det vil tage penge til at købe de rigtige varer, du har brug for at gå på quests, udfordringer og kæmp mod fjender. Du skal bruge en masse penge, hvis du ønsker at komme videre i spillet. Nedenstående oplysninger kan hjælpe dig med at tjene masser af penge i World of Warcraft.

Auktionshallen
Auktionshallen i World of Warcraft er, hvor du vil finde de væsentlige elementer, du har brug for at opgradere din karakter og gøre en masse penge til dig selv. Dette er det bedste sted at få det væsentlige og tjene masser af penge. Du kan finde en auktion hall i enhver hovedstad og hver fraktion vil have deres egen hal. I neutrale zoner, er auktionen hallen deles af begge fraktioner.

Tjen penge på lave niveauer.
I de tidlige stadier af dit valgte erhverv vil du være begrænset til, hvad du kan erhverve, men du kan stadig gøre en betydelig mængde penge med det, du kan tage. Opskrift baserede erhverv såsom leatherworking, teknik, skræddersy, blacksmithing, og alkymi kan drage en masse fra poster, selv i de tidlige stadier. Da du er begrænset til, hvad der er til rådighed for dig, så prøv at finde ud af salgspriserne for hver, og så kan du regne ud, hvilke du bør fokusere på at erhverve. Der vil være elementer, der er let opnåeligt, men wonâ € ™ t være så rentabelt som andre. Du vil finde en overflod af disse elementer på auktionen hall så måske ita € ™ s bedst ikke at spilde så meget tid på at erhverve dem.

Nyttige Add-Ons
Der er nyttige tilføjelser på internettet, som du kan downloade til at gøre dit liv lettere. Disse tilføjelser kan overvåge begivenheder på auktionen hallen for dig, så du kan fokusere mere af din tid på udkig efter væsentlige elementer. Den Auktionarius add-on kan overvåge priserne på varer, der sælges på auktionen hal for dig. Du kan få rapporter med det samme og holde styr på de nuværende priser på væsentlige elementer salg. Den Postal tilføjelse er en spare tid, hvis du vil se alle dine mails i et enkelt klik.

Kendskab til de gældende priser på auktionen hal kan give dig en idé om, hvordan du markerer dine priser for de elementer, du har. Husk du er ikke den eneste, der forsøger at sælge den samme vare.

Tips:

  • Pick elementer, der vil sælge hurtigt selv for en lav pris. Du kan få masser af penge ved at sælge mængder af disse hurtigt omsættelige varer.