Hvordan at tage springet fra print til nettet som redaktør

Gøre springet fra den trykte industrien til internettet industrien kan lyde en smule kompliceret. Som en editor, vil du er uddannet til at spotte fejl i grammatik, bortfalder i logisk tænkning flow og andre redaktionelle basics. Du kan have haft mange oplevelser i redigering artikler til print, det være sig for tidsskriftartikler eller offentliggjorte værker. Du kan tro, at der er en verden til forskel på offentliggjort indhold og webindhold, og de der er involveret i at redigere disse værker teknologier. Der er en forskel i at gøre web redigering, men gøre overgangen fra print til web redigering kan være nemmere end du ville påtage sig.

En af de væsentligste forskelle mellem web og print er mængden af ​​information og artikler, der er tilgængelige på nettet, fordi det er så nemt at skifte mellem genstande i et møde, er web artikler skrevet i første omgang at fange læserne opmærksomhed på en sådan måde, at de vil forblive på siden for at afslutte artiklen, før man går videre til den næste. God web artikler kommer ud og få fat i læserens opmærksomhed meget hurtigt og effektivt, for at lette opholder sig på siden. Du skal være i stand til at vide, hvad der præcist din målgruppe ønsker at læse, ellers din artikel vil gå tabt i havet af praktisk talt tusindvis af andre artikler, der giver den samme oplysende indhold.

Web genstande ikke udelukkende stole på deres indhold til at fange læserne. Under en cue fra de traditionelle trykte medier, god web artikler også omfatte stærke overskrifter og iøjnefaldende grafik og layout for at holde læserne interesseret, meget gerne en god avisartikel. En af de nemmeste måder at få læserne interesseret er at komme op med en interessant, kort overskrift, der efterlader læseren nysgerrig, detaljerne i artiklen. De også stole på visuals - en rodet layout, der har for meget eye-candy og ikke nok oplysende indhold kan arbejde imod stedet, og sluk læsere. På den anden side kan en meget kedelig hjemmeside indeholder alle de oplysninger, at læseren har brug for, men vil ikke holde hans interesse længe nok for ham at komme ind i kødet af artiklen. Gode ​​artiklen websteder søger at opnå en balance mellem det visuelle indhold og oplysende indhold. Web udgivere også bruge en stærk sekvens af billeder, der hjælper fortælle historien. Når skuddene er gode, kan læseren nemt få historiens vigtigste punkter uden at gå gennem hele teksten.

Brug af links til andre relaterede websteder, der giver oplysninger vil også hjælpe med at opbygge troværdighed for dit websted. Web udgivere er altid på udkig for at gøre en let navigere websted, så læserne nemt kan komme til det indhold, de ønsker. Gode ​​webudgivere omfatter relevante links for at tilbyde deres læsere andre kilder til relaterede oplysninger, og for at tjene lidt penge for site sponsorering.

Du skal også huske på, at web-publicering er og altid vil være barn af traditionel forlagsvirksomhed. Selvom internettet teknologi og kultur fortsat udvikle sig hurtigt, det grundlæggende i trykte medier er og vil altid være grundpillerne i god udgivelse, at web-forfattere og udgivere vil stole på.