Hvordan at tage sig af tøj med læder Bilag?

Læder er et utroligt trendy materiale i denne sæson. Det kan bruges ikke kun til at sy stilfulde kjoler, nederdele og jeans. Læder er også brugt til at dekorere fluffy hyggelige trøjer, strenge og præcise jakker, feminine og sofistikerede toppe og bluser. For at gøre dette snarere "tricky" tøj se perfekt længere, du skal tage sig af det. Geniusbeauty.com har samlet de mest praktiske tips om hvordan man tager sig af ting med læder skær.

Hvordan at tage sig af tøj med læder Bilag?

Opbevaring af tøj med læder Indsætter

Hvis læder trimning pryder mindre end halvdelen af ​​det produkt, du har brug for at gemme det på en separat bøjle. Bortset fra det, selv, bør der være noget på krogen. Ellers læder indsatser vil hurtigt få Lurvet. Af samme grund bør bøjlen med læder tøj ikke opbevares i en garderobe med tætpakkede ting. Sådanne outfits bør hænge frit.

Læder nederdele og bukser skal opbevares på en bøjle med specielle pløkker, der forhindrer dannelsen af ​​rynker og folder på læder.

For tøjet for at bevare deres lyse mættede farver, ikke hænge dem i direkte sollys. Lad dem ikke liggende på en stol i et lyst rum. Mørk garderobe er et ideelt sted til at oplagre disse outfits.

Hvis varen udelukkende eller overvejende består af læder, vil du ikke klare sig uden en særlig dækning for læderet ikke at få støvet. Vælg et cover lavet af naturlige stoffer (f.eks bomuld, linned) for at sikre læderet vil have fri adgang til frisk luft. Hver gang du bære læder tøj, bør du hænge dem på en bøjle og bruge låget. Derudover før pakning elementet i låget i slutningen af ​​sæsonen, det skal behandles med en speciel spray eller farvet læder imprægnering.

Hvordan at tage sig af tøj med læder Bilag?

5 Læderbeklædninger Care Tips

Mens De tager sig af de ting med læder skær skal du følge nogle få regler.

 1. Ca. en gang om ugen, bør du behandle læder med en speciel spray eller imprægnering, som kan købes i ethvert skoforretning. Det kan enten være transparent eller farvet. Den første form for det returnerer læder glans, og den anden vil genopfriske farven på læder skær.
 2. Hvis læder skær på posten er meget små, og du kan ikke behandle dem uden at såre resten af ​​outfit, kan du bruge almindelig glycerin. Hæld lidt glycerin på en vatrondel og forsigtigt behandle læderet med det.
 3. Hvis du fik gennemblødt i regnen i dit læder tøj, ikke tørrer læderet ting på en radiator. Hæng den på en bøjle og lad det tørre naturligt. Sommetider salt pletter kan forblive på læderet overflade efter tørring - de kan fjernes ved at tørre huden med en fugtig ren klud.
 4. Man kan stryge læder ting eller tøj med læder skær med en uopvarmet jern. Stryg læder indefra gennem en ren bomuldsklud ved temperaturen regime, der er egnet til "silke" eller "uld". Resten af ​​tøj element skal stryges på en tilstand, der passer til en bestemt type stof.
 5. Hvis du ikke kan lide en bestemt duft af læder, kan det nemt fjernes. Påfør naturgrund kaffe på overfladen og lad det stå et par timer. Men kan du ikke gøre det, hvis du har lys læder tøj, da de kan males i mørk brun kaffe farve.

Vask & Rengøring Tøj med læder Indsætter

Det er umuligt at vaske de ting med læder skær derhjemme. De let miste deres form og outlook.

For at bringe læder ting i orden, sende den til støvsugerens. Læder tøj med minimal indretning (fx en jakke med læder rør) vil blive renset i hånden.

Hvordan at tage sig af tøj med læder Bilag?

Sådan fjernes Steder & Pletter på læder tøj?

Hjemme kan ting med læder indsatser kun renses for mindre urenheder. Du kan også slippe af med en lille plet, hvis du følger nogle få enkle regler:

 • Mindre pletter (f.eks mudder stænk) kan fjernes med en ren, fugtig klud.
 • Fedt pletter på læder kan let fjernes med en almindelig opvask væske. Hæld lidt sæbe på pletten, holde den i ca. 3-5 minutter og tørre det af med en fugtig ren klud. Af den måde, små fedtpletter tendens til at falme med tiden, så nogle gange de må ikke fjernes.
 • Hvis dine lædertøj har en foring og det er snavset, kan den vaskes i koldt vand. Det vigtigste er ikke at fugte læderet. For at gøre dette, er du nødt til at slå det tøj vrangen ud, vaske produktet blidt i hånden og tør det inside-out.

Iført Læderbeklædninger: Tips

 • Når iført tøj lavet af læder eller har læder indsætter du bør være forsigtig. Dette materiale bliver lurvede hurtigt og kan miste sin form på grund af vores bevægelser, siddende eller bøjning arme.
 • Bær et organ eller en kombination under læder kjole.
 • Det er rart, hvis de bidrager til at forme din figur, fordi læder tøj tendens til at samle folder i de mest problematiske områder af kroppen.
 • En læder nederdel bør ikke bæres på bare ben. Det er nødvendigt at have en fleksibel skørt dæksel eller strømpebukser under den.
 • Tøj med læder skær henvise til de ting ikke til hverdagsbrug. Lad dem "hvile" fra tid til anden og hænge på en bøjle i et skab indtil ting ikke gendanne deres originale form.
 • Regelmæssighed er meget vigtigt, når man tager sig af de ting med læder skær. Først da lædertøj vil se nyt ud i lang tid.