Hvordan at tage sig af afrikanske Violets

Der er mange blomster entusiaster. Faktisk holder og pleje mange husholdninger til blomstrende planter. Vedligeholdelse blomster omkring huset tilføjer en naturlig og glad stemning til et hjem. Blandt de mest populære blomstrende planter er afrikanske violer.

Afrikanske violer er stærkt dyrkes som stueplanter. Deres violet, pink og hvide blomster er meget smukke. Også kaldet Saintpaulia, disse blomster er meget almindelige blandt indenlandske plante entusiaster. Afrikanske violer er meget lydhøre planter. De er kendt for at visne og hænge når forholdene ikke er ideelle. Men de får også bedre hurtigt, når tilstanden er korrigeret. Disse planter kan være vanskelige at dyrke. Efter disse tips om hvordan man tager sig af afrikanske violer vil gøre at dyrke dem lettere.

Sollys og placering. Spejder en god placering for de afrikanske violer. Sæt potterne de bor i inden for rækkevidde af sollys. Planterne skal have lov til at opsuge sollys mindst en gang om dagen. Planterne skal være i et vindue mod øst eller vest. Når plantet i en have, skal du sørge for at tjekke for direkte lys. Træer eller bygninger kan dække planterne. Saintpaulia vil nemt visne, hvis ikke givet nok sollys.

Water. Vand de afrikanske violer regelmæssigt. Brug vand, der er blevet afsat i en åben beholder i mindst 8 timer. Hvis du gør det, vil tillade vand urenheder at fordampe. Hærdet vand kommer fra vandplanter har kemikalier, der kan skade den skrøbelige afrikanske violet. Planterne har brug for vand ofte. Det er vigtigt at sørge for, at Saintpaulia er vandes godt. Men planten og jorden bør ikke iblødsætning med vand. Det skal være lige fugtig. Hvis plantet i en potte, kan en simpel test skal gøres. Efter vande planten, sidde potten oven på en underkop med vand. Efter 15 minutter, hvis puljen stadig sidder på vand - der er for meget vand i jorden. Tøm dette ved at sætte gryden ned i vasken. Hvis alt vandet er absorberet, planten har brug for mere vand. Forhindre tør jord ved at vande jorden omkring planten.

Forhindre vand pletter. Når vande planten, skal du passe på ikke at fugte bladene. Hvis bladene får våd, skal du bruge en ren klud eller håndklæde til at tørre dem. Når vandet er tilbage på bladene af afrikansk violet, vil det medføre døde pletter.

Gødning. Gød den afrikanske violet. Tjek lokale botaniske butikker og købe kommerciel afrikansk violet gødning.

Klimaanlæg. Den afrikanske violet vokser hurtigere i et kontrolleret klima. De trives med en temperatur på 72 grader F.

Tage sig af deadheads. Fjern gamle blomstrer eller deadheads ved at skære med saks. Blomsterplanter næres bedre, når de gamle blomster rutinemæssigt fjernet.

Disse tips vil helt sikkert holde den afrikanske violet sunde. Hvad enten i en gryde eller i en have, vil regelmæssig pleje helt sikkert gøre det Saintpaulia blomstre smukt. De klynger opblomstringer af violet, pink og hvid vil helt sikkert gøre enhver havearbejde entusiast stolt.