Hvordan at spise fødevarer, forbedre hukommelsen

Hvordan at spise fødevarer, forbedre hukommelsen

Du har en skole eksamen kommer op og ønsker du kunne forbedre hukommelse og forbedre koncentration, så du kunne studere bedre. Eller måske du altid synes at have problemer med at huske, hvor du lægger dine nøgler, dine briller eller din tegnebog. Hvis du søger for at forbedre hukommelsen naturligt, den eneste måde at gøre det er ved at spise en ordentlig hukommelse forbedring fødevarer til at udøve hukommelse permanent.

Din hukommelse kan nemt forbedres ved indtagelse af visse typer af naturlige fødevarer. Tranebær har vist sig at forbedre hukommelsen. Adskillige forsøg er gjort for at bevise dette, og det er stærkt antydet, at kvinder, der var ofre for voldtægt involverer dato voldtægt stof kunne huske mere om overfald og gerningsmanden, hvis de havde tranebærsaft at drikke på forhånd. Drikke ren tranebærsaft kan bidrage til at forbedre hukommelsen, så meget, at du kan score en høj kvalitet på din skole eksamen, hvis du drikker den, mens du studerer, samt under eksamen.

Du kan også forbedre hukommelse og forbedre hjernens funktion ved at tage fiskeolie. Du kan spise fisk, eller du kan blot tage fiskeolie kosttilskud, der indeholder omega 3 6 9. Fiskeolie har længe vist sig at forbedre hjernens funktion, forbedre fokus, forbedre koncentration og øge hukommelsen. Spise masser af fisk eller tager fiskeoliekapsler vil i høj grad forbedre hukommelsen, hvis den er en del af din almindelige kost. Da dette er en naturlig tilgang til at forbedre hukommelsen, vil det ikke fungere med det samme, så du ikke skal forvente din hukommelse for at forbedre lige efter at tage en fiskeolie kapsel. Din hjerne har brug for tid til at reparere og genopbygge din hukommelse, så du bliver nødt til at indarbejde fødevarer, der forbedrer hukommelsen som en del af din almindelige kost og ikke kun, når du har brug for en hurtig hukommelse boost. Andre fødevarer, der er rige på protein, såsom nødder eller kød, som Tyrkiet, kan også forbedre hjernens funktion derfor forbedre din hukommelse.

Peppermints har også længe vist sig at forbedre hukommelsen, så mens du skriver din eksamen, og mens du studerer du skal have nogle peppermints eller endda drikke pebermynte te at udøve hukommelse. Bortset fra indtagelsen peppermints kan du blot lugter pebermynte, mens de studerer og lugt det igen, mens du skriver din eksamen. Da pebermynte gør forbedre hukommelsen, og duften er mest tæt forbundet med din hukommelse i hjernen, lugte pebermynte kan virkelig forbedre hukommelsen. Få nogle pebermynte parfumeret lotion, chapstick eller organ spray til at forbedre fokus, forbedre koncentration, styrke hukommelsen, og udøve hukommelse.

Afslutningsvis, spise fødevarer såsom fisk, eller tage fiskeoliekapsler, en regelmæssig kost af proteinrige fødevarer, drikke tranebærsaft, og spise eller lugte peppermints virkelig kan forbedre hukommelsen.