Hvordan at spare penge ved at arbejde en fire dages arbejdsuge

Hvordan at spare penge ved at arbejde en fire dages arbejdsuge


Med alle de måder, du anser for at spare penge, hvordan man kan spare penge ved at arbejde en fire-dages arbejdsuge kan ikke være en af ​​dem. Reduktion fra fem dage til at fire standard arbejdsuge er til gavn for arbejdsgiverne. Overordnede arbejdsgivere bruge mindre på vedligeholdelse af bygninger og personalegoder på en fire-dages arbejdsuge. Men tanken om en fire dages arbejdsuge er at fange den og medarbejderne kan drage også.

Hvordan at spare penge ved at arbejde en fire dages arbejdsuge

Arbejde en fire dages arbejdsuge kan spare dig penge. Du må ikke klar over det, men du bruger penge for at tjene penge. Din pendler, personlige udgifter, og disse little extras du køber i løbet af dagen kan tilføje op. Skære ned på disse omkostninger vil spare dig både på kort og lang sigt.

Spar penge på din pendler

Arbejdere bruge tusindvis af dollars om året på deres pendler, især hvis de kører deres eget køretøj for at arbejde. Disse køretøjer tilføje op til dyre gas, vedligeholdelse og forsikringsomkostninger.

Spar på gas

Med prisen på gas i stigning, ville en arbejdstager gavn af en fire-dages arbejdsuge. Med en mindre dag for pendling, ville denne arbejdstager skære to ture fra deres gas udgifter. Hvis du rejser mere end ti miles for at komme til dit job, kan det betyde store besparelser i løbet af et år.

Spar penge på bil Vedligeholdelse

Din bil skal til service for hver 3.000 til 6.000 miles. Et køretøj har brug for regelmæssig olie og flydende ændringer, bremse arbejde, og tune-ups. Hvis du kører færre miles til at arbejde, fordi du arbejder færre dage om ugen, så er du øge tiden mellem besøg på en mekaniker. Selv hvis du kun spare forskellen på et olieskift om året, kan det betyde en besparelse på $ 50 til $ 100, afhængigt af type bil du ejer.

Spar penge på Bilforsikring

Flere auto forsikringsselskaber delvist basere din Bilforsikring sats, hvor mange miles du kører i et år. Hvis du bor mere end et par minutter fra dit job, skære ud en dag pendling en uge kan i væsentlig grad mindske din kilometertal i løbet af et år. Det kunne svare til en billigere månedlig auto forsikringspræmie.

Spar penge på Personlige udgifter ved at arbejde en fire dages arbejdsuge

Personlige udgifter såsom frokost og børnepasning kan tilføje op i løbet af året. Ved at skære ud en arbejdsdag om ugen, kan du reducere disse omkostninger.

Spar penge på børnepasning

Hvis du har børn i dagtilbud, kan svaret på, hvordan man kan spare penge ved at arbejde en fire-dages arbejdsuge synes enkelt. Hvis du er i stand til at telecommute en dag om ugen, kan det være muligt at holde dine børn hjemme hos dig den dag. At fjerne en dag i børnepasning koster en uge kan spare dig tusindvis i løbet af et år.

Spar penge på Work Påklædning

Hvis du arbejder på et kontor, der kræver professionel påklædning, kan du spare penge ved at skære ud en arbejdsdag om ugen. Med færre dage til at komme til kontoret, vil du ikke nødt til at bruge så meget gennem de år købe business påklædning tøj. Du kan også spare på renseri omkostninger kjoler og jakkesæt. Jo mindre du bruger dem, jo ​​mindre vil de har brug for rengøring.

Spar penge på overskydende udgifter

Du må ikke klar over det, men de små afgifter for kaffe på vej til arbejde eller frokost med kollegaer kan tilføje op over tid. Mens du stadig vil bruge nogle penge på kaffe, snacks og måltider i hjemmet, poster købt i løs vægt fra en købmand er billigere end varer købt på flugt på en tankstation.

Hvordan du skifter til en fire dages arbejdsuge fordele du

Går fra standard fem-dages arbejdsuge til en fire-dages man vil spare dig penge. Du kan reducere pendler omkostninger, holde din bil i form til mindre og bruge færre penge på overskydende udgifter. At vælge at telecommute en dag om ugen kan også hjælpe dit velbefindende. De fleste arbejdstagere, som er skiftet fandt, at de var mere tilfredse med deres job generelt.