Hvordan at spare penge på internationale Crate og godstrafikken

Hvordan at spare penge på internationale Crate og godstrafikken

Sender varer internationalt indebærer betale forsendelsesomkostningerne, som beregnes ved, hvor stor beholderen, hvor tung den er, og midlerne til forsendelse. Yderligere gebyrer undertiden finde anvendelse; for eksempel, når emnet er under den anbefalede vægt, eller når thereâ € ™ s et yderligere krav for skibsfarten. Med alle disse udgifter, er det klogt at finde måder på, hvordan man kan spare penge på internationale crate og godstrafikken.

Angiv dit budget. Bestem, hvor mange penge du har, og derefter indstille en del, som du planlægger at bruge for forsendelse. At have en forudbestemt budget hjælper dig med at undgå overforbrug. Hvis du har afsendt internationalt før, tager de udgifter, du har afholdt og overveje disse i planlægningen af ​​din budget. .

Shop rundt. Der er en masse af søtransportydelser derude, og de ​​har forskellige prisklasser. Forskning om deres priser og se, om det er rimeligt inden for dit budget. I stedet for at holde sig til de førende shippingruter, afprøve billigere tjenesteydelser, men ved, hvor godt disse tjenester udfører først. Kend alle de gebyrer, der er involveret, og vælge den tjeneste, der er mest pålidelige.

Vælg at sende med hav eller luft. Disse to er de sædvanlige sende varer internationalt. Luftfragt er dyrere end søfragt dog luftfragt er hurtigere. Hvis varen doesnâ € ™ t nødt til at blive sendt med det samme, vælger søfragt. Hvis der er tidspres, luftfragt er mere praktisk og vil spare dig penge i det lange løb.

Gør brug af promotions. Fra tid til anden, shippingruter tilbyde promotions og rabatter. Opdateres af nyheder om disse. Shipping-tjenester har normalt rabatter i ferier og særlige lejligheder.

Pak stramt. Fordi du bliver opkrævet af antallet af containere, du sender, jo mere kan du roligt passe ind i en beholder, jo bedre. Placer elementer i vakuum poser, så de passer pænt. Brug god kvalitet gaffatape, så boksen bliver sammen på trods af en masse elementer inde i det. Brug god kasse bokse. Vælg dem, der er let, men robust nok til at bære hele vægten.

Split vægten. Nogle tjenester giver beholderne, og de opkræver en fast sats for hver container. De større beholdere normalt er dyrere end mindre. Hvis du sender en masse elementer, overveje at distribuere dem i mindre størrelse bokse.

Køb skibsfart forsyninger klogt. Køb forsyninger til bulk, især hvis du vil bruge dem ofte. Købe dem i løs vægt betyder, at du betaler mindre for hvert element, og spar penge på transportudgifter, du foretager ved at gå til shipping levering butik. Køb dem i shippingruter eller forsendelse leverancer butikker. Undgå at købe dem i kontorartikler butikker, for de er dyrere der.

Spar penge ved at kigge efter billige endnu pålidelige tjenester, vælge de mest praktiske midler til skibsfart, der gør brug af promotions, pakning ordentligt, og købe skibsfart forsyninger klogt. Efter at leveringen, registrere de betalinger, du har foretaget og lave planer for, hvordan man kan spare mere i fremtidige leverancer.