Hvordan at spare penge på Gardiner

Hvordan at spare penge på Gardiner


Vindue behandlinger er en lille touch, som virkelig gør et hus et hjem, så at finde ud af hvordan man kan spare penge på gardiner er noget mange mennesker forsøger at gøre. Gardiner behøver ikke at være dyrt, multi-lag ser at pynte et rum.

Billige Window Behandlingsmuligheder

Selv hvis du ikke har en masse penge at bruge, sætte sparsommelige udsmykning idéer til praksis er en vidunderlig måde at spare penge på indretning af hjemmet. Gardiner købt på et interiør design butik eller custom-bestilt er dyre, så overvej et alternativ til traditionelle gardiner, hvis pengene er stram, eller du har usædvanlige store vinduer.

Valance og Mini Blinds

I stedet for at have fuld gardin paneler, hænge op en enkel Valance og mini blinds. Mini blinds er billige og er tilgængelige overalt, og en Valance kjoler et vindue uden at koste for meget. En Valance kommer i forskellige bredder og stof stilarter, så vælg en, der passer med det overordnede udseende af dit hjem indretning.

Draperet Fabric

Drape et langt stykke Hemmed stof i en Swag måde over toppen af ​​et vindue i stedet for gardiner eller en omhæng. Overvej at bruge en rektangulær stof dug eller et lagen, da ingen vil være i stand til at fortælle det oprindelige formål med stoffet, når den er hængt. Søg efter billige stof på en lokal håndværk eller stof butik, hvis du vil have noget med et bestemt mønster.

Mere om, hvordan at spare penge på Gardiner

Spring dyre besøg til indretning butikken og følge sund fornuft rabat shopping tips, der gælder for gardin shopping, også:

  • Tjek forretninger og online-forhandlere for ophørte og uregelmæssige gardiner på en stejl rabat.
  • Kig efter gardiner værftets salg eller sending butikker. Køb et hjem farvestof kit er billig og dine gardiner vil matche din indretning, uanset deres oprindelige farve.
  • Sammenligning shop når det kommer til færdige gardiner, fordi en rabat på en butik kan være den almindelige dagligdags pris på en anden.
  • Vær ikke bange for at købe en off-mærke af gardiner i stedet for navn mærke, hvis gardinerne er godt lavet, eller gå ind i et sjældent brugt plads.

Gør det selv Gardiner

Hvis du kan sy en lige linje, kan du sandsynligvis gøre simple gardin paneler selv. Køb billig stof i en længde og bredde, der passer dit område. Hem kanterne. Fold den øverste ned, så du nemt kan smutte et gardin tråd eller stang gennem toppen og sy toppen ned. Masser af gratis syning mønstre for gardiner er tilgængelige online for folk, der ønsker at gøre et gardin med læg eller en foring.

Nemt og billigt tilbehør

Husk, at det ikke kun er gardiner selv, der koster en masse penge, men så kan den hardware og tilbehør. I stedet for at købe en traditionel gardinstang, afhente en billig træ dyvel og male det en neutral farve. Curtain ledninger er nemme at hænge og billige, også.

Spring købe de matchende tiebacks til gardiner. For lette gardiner, bruge en bred satinbånd i en koordinerende farve. Tyk flettet snor fungerer godt for tungere gardinstoffer.

Gardiner spare penge, Too

Mens du arbejder på, hvordan man kan spare penge på gardiner, så husk, at nogle gange, billigste er ikke altid den bedste. Dårligt fremstillede gardiner i et ofte anvendt område vil kun skal udskiftes hurtigere. Desuden kan udgifter lidt mere på gardiner hjælpe skære omkostninger i andre områder.

Spar penge på omkostningerne hjem energi med dine gardiner, også. Indkøb speciale gardiner, såsom mørklægningsgardiner eller termiske gardiner, i sidste ende sparer penge. Disse gardiner kan hjælpe med at holde værelser køligere om sommeren og varmere om vinteren på grund af de stoffer, og hvordan de er lavet.Regne ud, hvordan man kan spare penge på gardiner er let, hvis du tænke kreativt. Spare penge omkring huset er vigtig for at holde dit budget på linje, og billige udsmykning teknikker vil gå langt i at vende en potentielt dyrt projekt til en billig en.