Hvordan at spare penge på en konkret Indkørsel

Hvordan at spare penge på en konkret Indkørsel


Hvis du undrer dig over hvordan man kan spare penge på en konkret indkørsel, vurdere dine færdigheder. En af de bedste måder at reducere omkostningerne ved at installere en konkret indkørsel er at gøre det selv. Ulempen til dette penge at spare løsning er, at du har brug for at vide, hvordan at lægge beton korrekt, eller du står betale meget mere for at løse eventuelle fejl, du foretager.

Hvordan at spare penge på en konkret Indkørsel

Hvis du beslutter at tage på byggeprojektet dig selv, forberede sig på at fuldføre en masse lektier. Følgende er nogle faktorer at overveje, før du tackle opbygge en konkret indkørsel:

Gør Math

Sørg for at dobbelttjekke dine numre, før du bestiller materialer. Miscalculating indkørslen dimensioner kan være en dyr fejltagelse. Også, som hovedregel, en standard indkørsel behov for en seks-tommer dybde for at undgå revnedannelse under vægten af ​​flere køretøjer. Når prepping for cement pour, skal du sørge for at hele området er seks inches dyb og er dækket med et lag af snavs eller grus.

Få en tilladelse

Er nødvendige tilladelser til de fleste hjem byggeprojekter. I tilfælde af en indkørsel skal du udfylde den relevante papirarbejde og indsende det til din lokale planlægning afdeling. Du vil også nødt til at få en konkret hælde tilladelse, der kan erhverves fra samme kontor. Tilladelserne skal godkendes, før du kan begynde at arbejde på din indkørsel. Desuden tilladelserne kommer med et gebyr, så sørg for at beregne prisen på de samlede omkostninger for din DIY projekt.

Udstyr

Medmindre du ejer din egen konstruktion forretning eller du er en alvorlig hjem forbedring ekspert, så har du sandsynligvis ikke har det nødvendige udstyr til at bygge en indkørsel. Du må ikke blæse dit budget at købe dyre redskaber, såsom en cement blender. I stedet leje det nødvendige udstyr.

Materialer

Vide, hvordan man kan spare penge på en konkret indkørsel vil bevare din tilregnelighed samt din bankkonto. En af de nemmeste måder at spare på din indkørsel projekt er at kigge efter billige materialer. For eksempel komme i kontakt med de lokale bjærgning værfter og spørge, om du kan købe sub-grade konkret materiale. De fleste sub-grade konkret materiale er ren, så du ikke behøver at bekymre dig, at du gå på kompromis med integriteten af ​​dine build. Desuden sælger de fleste bjærgning værfter kasserede sten fra nedrivningspladser, der kan bruges som base for din konkrete indkørsel.

Flere måder at spare på en Beton Indkørsel

Mens selv-installation er langt den billigste måde at score en konkret indkørsel, er det ikke den eneste mulighed. For eksempel, hvis du har begrænset byggeri færdigheder eller du simpelthen ikke har tid til at bygge et helt indkørsel på du ejer, så overveje at gøre så meget som du kan, før leje hjælp udefra. Du kunne tackle udgravningen dig selv og bringe i en freelancer til at gøre resten. Eller du kan gøre det modsatte og har en professionel entreprenør udgrave og udfylde de korrekte målinger for den nye indkørsel, og så kunne du hælde cement og tilføje sidste hånd selv.

En anden måde at spare penge på en konkret indkørsel er at holde det så enkelt som muligt. Må ikke gå overbord forsøger at få fancy ved at tilføje unikke farver eller specielle teksturer til indkørslen. Mens stemplet designs kan tilføje ekstra bremse appel, hvis du er korte på midler, er det bedst at holde fast i din oprindelige plan og skabe en funktionel indkørsel i stedet for en, der er fyldt med kostbare dekorationer.