Hvordan at spare penge på at flytte

Da de to ord næsten alle det samme forbinder med bevægelige er "aldrig igen!" er det klogt at sætte i den nødvendige tid til at planlægge en jævn bevægelse, og mere tid og kræfter på at spare nogle penge. Flytning kan være dyrt. Her er eksempler på omkostninger fra moveadvocate.com, et websted med en frit bevægelige pris regnemaskine, der ikke kræver, at du give nogen info. Tallene er gennemsnit industri, men selskabet gjorde opmærksom på, at satserne inkluderer mængderabatter de får, så din pris som en enkelt kunde ville være højere.

Regional Move 550 miles

1 værelses lejlighed: 5-7 værelse hus (3 soveværelser)

3000 £ $ 2100 - $ 2600 £ 12.000. $ 6600 - $ 7600

Lang Flyt, Miami til Seattle 3255 miles

1 værelses lejlighed: 5-7 værelse hus (3 soveværelser)

£ 3000. $ 3500 - $ 4,000 £ 12.000. $ 11,700 - $ 12,700

Her er det grundlæggende i at flytte sammen med muligheder for at spare på din flytning. Lad os € ™ s start med de grundlæggende beslutninger:

Trin 1

Pakning: Vil du pakke dig selv? Har du en betydelig mængde tid, du kan bruge pakke alt, der går i en boks? Hvis ikke, kan du blive nødt til at ansætte. En lokal rengøring eller dag arbejdstjeneste sandsynligvis opkræve mindre i timen end en flyttefirma. Som noterer sig destination plads på hver boks vil spare dig masser af tid og penge, hvis du leje hjælpere. Brug etiketter så bokse er mere salgbar eller genbruges. Et flytter virksomheden dækker ikke skader på emner, du pakke.

Trin 2

Better Business Bureau: Det skader aldrig at kontrollere, om en virksomhed har haft spørgsmål, der henvises til BBB, og om de blev løst. Det er ikke alt, ualmindelige i nogle industrier til at modtage klager, så beslutningen er den vigtigste info. Og, selvfølgelig, en virksomhed med færre klager i sin branche er mindre tilbøjelige til at forårsage problemer.

Trin 3

Brug professionelle movers: Virksomheder normalt sende en professionel estimator, som vil turnere dit hus og pris alt fra den overordnede træk ned til antallet og karakteren af flyttekasser, du har brug for, give personale, som er uddannet og har erfaring med at flytte med lidt eller ingen skade, og refusion, hvis tingene er beskadiget i deres varetægt.

Trin 4

Ilægning af trucken: En af de nyere muligheder er at indlæse lastbil trailer selv, så har en professionel flytter virksomheden kommer vedhæfte traileren til en lastbil kabine og gøre den drivende for din flytning.

Trin 5

Kan venner hjælpe? Har du venner i begge ender til at hjælpe dig laste og losse en leje lastbil? Selv hvis du bor i en forholdsvis lille lejlighed, flytte er normalt ud over at gøre det hele selv, især hvis du ikke har mindst to personer, der kan gøre tunge løft. Vil du tilgive en ven, hvis noget var beskadiget?

Trin 6

Løsninger hvis du har brug for at ansætte hjælp: Hvis du ikke har venner i en ny by, måske en flyttefirma være villig til at lade du leje nogle af deres movers (de altid kommer i hold på mindst to), men du skal bevæge sig i en langsom sæson og i stand til at vente op til 7-10 arbejdsdage, før de har en besætning fri. Det timebaserede vederlag vil sandsynligvis være op til $ 100, og muligvis mere, for hvert hold, men de vil også omfatte limning. De kan give nogle forsikring, hvis de klart forvoldt skade, som en dråbe på trappen, men ikke for eventuelle skader, der måtte være opstået, før de begyndte aflæsning eller som er på grund af defekt pakning eller læsning.

Du kunne også ansætte folk fra en midlertidig arbejdskraft selskab, men du kan ikke forudsige, hvor forsigtige de kunne være med dine ejendele, så planlægger at være sammen med dem hvert minut for at være sikker på at de tager ordentlig pleje om ting som at tage møbler gennem døråbninger. Temp virksomheder forsøger at, og ofte kan give folk med nogle bevægende oplevelse. Der er nationale temp selskaber som Labor Ready der har mange års ekspertise i dag arbejdskraft arbejde plus en national ry for at beskytte.

Hvis du har kontakter i destination byen, kan du bede dem om at rådgive om gode bevægelige og / eller dag arbejdskraft selskaber.

Trin 7

Leje en lastbil: Hvis du overvejer at leje en lastbil, er det en god idé at finde ud af, hvor stor en lastbil, du får brug for og være sikker på alle, der har brug for at køre det vil være tryg ved at gøre det. Kontakt en udlejer, og spørge dem, hvis du i det mindste kan sidde i førersædet, og om muligt, køre lastbilen lidt omkring deres grunde. Selv en mellemstor lastbil kan virke enormt og uhåndterlig, hvis du aldrig har kørt en.

Virksomheder kan give estimater ned til, hvor mange bevægelige puder eller andre forsyninger, du behøver. Tal via telefon eller personligt til mindst tre udlejningsselskaber truck virksomheder, og tryk dem til en detaljeret liste over udgifter, så du ikke får mærkat chok, når du afhenter bilen og finde der er masser af ting, du måske ønsker eller har brug for ud over lastbilen selv, såsom læsseramper, dollies og remme så tunge møbler eller apparater ikke glider, store plusser for at gøre din flytning nemmere. De kan give dig et groft skøn over størrelsen lastbil du skal bruge med antallet af værelser af møbler du flytter og firkantede optagelser af din nuværende bolig. Hvis du har mere at flytte end den gennemsnitlige husholdning, så lad dem vide. Du ønsker måske en trækstang til din bil.

Du ønsker møbler puder og måske madras poser. Bekræfter også kilometertal omkostninger, hvem der betaler for gas (selv en mindre lastbil kan koste $ 150 eller mere for at fylde op i 2008-priser), og alle de forskellige former for forsikring, de tilbyder, og / eller har brug for. Spørg efter de gennemsnitlige miles per gallon for størrelsen lastbil du får brug for, og hvor ofte de servicere deres lastbiler. Spørg dit forsikringsselskab for at se, hvilken dækning de giver, når du kører en leje lastbil før du forsegle håndtere.

Underskrive kontrakten langt nok, før du flytter dag at have tid til at skifte virksomheder, hvis du bliver overfaldet med nye omkostninger.

Trin 8

Billige pakning: Hvis du foretager en lokal bevægelse, nogle butikker stadig gøre bokse til rådighed gratis. Spred ordet - du kan køre på tværs af en person, der for nylig flyttet og har flyttekasser. Nogle movers sælger brugte kasser på en nice rabat, og de har bokse dimensioneret for ejendele, såsom parabol og garderobe bokse. Du kan være i stand til at købe, og at sælge kasser i den anden ende på websteder som Craigslist. Køb tape fra et flyttefirma - de giver de bedste - og store mærker, der kan klistres på gør kasserne mere salgbart. Få så meget avis, som du kan på hånden for at være sikker bokse er godt polstret til en flytning af enhver afstand - du vil ikke have en boks til at bryde sammen, og knuse dine ting. Du ønsker måske at købe de store kvadrater af ubrugt avispapir rådighed fra at flytte virksomheder til ting som retter, hvis du ikke har planer om at vaske dem straks efter flytningen. Avis er det samme, men med print.

Trin 9

Bøger: Hvis du har en masse bøger, kan du spare penge ved at maile dem på bogen sats, der tilbydes af US Post Office i modsætning til den vægt, de vil tilføje, hvis du bruger en flyttefirma.

Trin 10

Antikviteter, fine møbler og andre ædle besiddelser: Hvis en nick ville ødelægge værdien af en antik eller din nydelse af en dyrebar besiddelse, eller du har et klaver eller keyboard, overveje professionelle movers i mindst disse elementer, selvom du måske nødt til at give dem en længere end normalt vindue, hvis du vil have dem til at bevæge sig blot et par ting. Nogle nicks er næsten uundgåeligt, når du flytter dig selv. Hvis du pakker mindre værdigenstande, skal du sørge for de er meget godt pakket, mærket skrøbelig, og der er afsat til at gå på lastbilen sidst og komme ud for det først.

Har du en god bevægelse - se frem til de eventyr, der venter dig på din destination for at holde humøret. Du vil overleve!

Jason Kay anbefaler, at du bruger Upack flytter selskab, som giver dig mulighed for at spare penge ved at pakke dig selv. Du kan finde overkommelige self storage-enheder og lastbil udlejning i nærheden af dig på EasyStorageSearch.com.