Hvordan at spare på dit hjem forsikring

Verden er bombarderet med nyheder om den globale finansielle krise. Er det tid til at spare penge? Faktisk, det er det rigtige tidspunkt. Lad os starte med din indboforsikring. Hvis du tror, ​​du betaler meget for din indboforsikring, her er nogle måder, hvorpå du kan spare penge, mens du stadig at få den bedste dækning.

  1. Grib den billigste deal rådighed. På den anden side, ikke tillader kvalitet til at lide. Flere og flere mennesker glemmer dette område af hjemmet forsikringsbranchen dermed når du er på udkig efter forsikring for et nyt hus, se efter alle de muligheder, som du kan vælge fra. Sørg for, at præmierne i dit valgte forsikringspolice ikke stiger årligt. Dette er det ikke konkurrencedygtigt nok for dig. Talrige online websteder på internettet stilles til rådighed til at hjælpe dig på dette område. Der er mange hjemmesider, der giver ærlige sammenligninger af hjem forsikringspolicer. De giver deres browsere med citater af næsten halvtreds forsikringsselskaber i et enkelt klik. Faktisk er det som om de gør shopping for dig. Du er forsikret af disse hjemmesider, at deres børsnoterede citater er det samme med de citater at virksomhedens forsikringsselskaber tilbyder.
  2. Tænk sikkerhed i hjemmet. Hvis du har en eksisterende hjem forsikringspolice, behøver du ikke at forlade denne for at skifte til en ny. Du skal blot ringe til dit forsikringsselskab for at spørge om de måder, hvorpå du kan gemme mere. Forsikringsselskaberne har eksisterende politikker om at spare penge, skal du blot spørge. Husk på, at hjemmet forsikringsselskaber tilbyder rabatter for øget sikkerhed i hjemmet, såsom alarmsystem, sikkerhed belysning, kameraer, og ekstra låse til vinduer samt døre. Du kan også få en billig indboforsikring ved at mindske brandfaren i dit hus. Eksempelvis hjem forsikringsselskaber giver større rabatter for huse med storm skodder, brandslukkere, brand tagmateriale samt røgalarmer og detektorer. Spørg fra dit hjem forsikringsselskab, hvor sikkerhed enhed, må spare flere penge. Desuden ikke-rygere også opnå lavere priser på deres indboforsikring. I virkeligheden, hvis du er ryger, når du køber dit hus og afslutte det senere samme år, vil dit hjem forsikringsselskab reducere dine priser. Dette skyldes, nogle steder, rygning er den hyppigste årsag til brand. Tusindvis af boliger brande er forårsaget af rygning.
  3. Forsikring dit hjem. En klient forsikrer den jord, hvor han er bosat, er en fejlslutning i hjemmet forsikringsbranchen. De fleste kunder betaler et højere beløb på grund af den ekstra værdi, anlagt af forsikring af deres jord. Altid huske på, at du kun behøver at forsikre dit hus og dine ejendele. Du behøver ikke at forsikre din jord. Desuden i tilfælde af en brand, vil dit land tilbage. Så du behøver ikke at forsikre den. Hvis du vil beregne for det beløb, der vil blive udbudt for forsikring af dit land, vil du finde ud af, at du vil spare flere penge.

Held og lykke med din besparelse bestræbelse! Bare følg de givne tips og du vil helt sikkert spare mere for din fremtidige brug.