Hvordan at slippe af Sun Allergy

Du har brugt hele dagen i solen i håb om at få en smuk gylden solbrændthed, og som følge heraf er der ikke noget, men rødme, kløe og blærer? Itâ € ™ s kaldes sol allergi og Hera € ™ s hvordan det behandles.

Hvordan at slippe af Sun Allergy

Hvad Er Sun Allergi?

Tja, det ligner fotodermatosis eller blot, sol allergi. Generelt betyder solen selv ikke forårsage allergi. Dette er blot en faktor der udløser ophobning allergen i mennesker, der lider af intern organsâ € ™ sygdomme. Raske mennesker får ikke sol allergi. Så du har brug for at tænke, hvad dit problem er.

Hvilke Sundhedsproblemer Bly til Sun Allergi?

Du bør tjekke leveren, binyrerne og nyrer. En anden grund er at tage visse medikamenter. Hudreaktioner kan være forårsaget af nogle antibiotika og hormoner, såvel som mange andre lægemidler.

Sun Allergi Forebyggelse

Hvis du har fået nogen sundhedsmæssige problemer, holde sig til følgende regler:

  • Brug ikke parfume og cremer på stranden. De indeholder alkohol, som under indflydelse af solen kan forårsage forbrændinger og duftstoffer kan udløse allergi.
  • Faktisk kan oliebaserede unscreen udløse allergi, samt.
  • Solen stimulerer produktionen af ​​sebum og kosmetiske olier tilstoppe porerne gør pustler på huden. Så det er bedre at vælge vandbaserede solcreme geler.