Hvordan at slippe af Candida

Så meget vi afskyr dem, gær infektioner er almindelige infektioner hos kvinder. Visse mikroorganismer, der normalt er til stede i vores krop begynder at formere sig ukontrolleret, udløst af et vilkårligt antal udløser. Også kendt som candida, en gær-infektion er en meget ubehagelig oplevelse for kvinder. Hvis du forsøger at slippe af med candida, kan du følge nedenstående fremgangsmåde.

Trin 1

Prøv en vaginal creme. Dit lokale apotek vil sandsynligvis have et stort udvalg af vaginal cremer specielt beregnet til at bekæmpe candida (eller gær infektioner). Nogle kvinder reagerer forskelligt på disse cremer, så sikrer du finde et mærke, som er beroligende og ikke irriterende. Disse cremer normalt kommer sammen med vaginale stikpiller, der begynder at bekæmpe candida samme. De har forskellige behandlingsmetoder perioder varierende fra 1 dag op til en uge. Tænk dog, at en vaginal creme, der hjælper dig med at slippe af med candida i kun 1 dag vil have en meget stærk dosis af medicinen i det. For mange kvinder, dette medfører for meget fysisk ubehag som medicin går til arbejde. Størstedelen opt for en 3 eller 5-dages behandlingsperiode, hvor lavere doser af medicin frigives dagligt for at slippe af med candida. Igen, vil du hurtigt opdage, hvor behandlingsperiode du er mest komfortabel med.

Trin 2

Bær løstsiddende tøj. Tight undertøj er at begrænse og forårsager en ophobning af bakterier i skeden. Dette bevirker ofte candida fordi din vagina er ude af stand til at trække vejret. At slippe af candida, skal du sørge for, at dit tøj er ikke begrænsende på nogen måde. Bær løs ikke-syntetisk undertøj og flyder bukser. Disse vil give din vagina den bedste mulighed for at trække vejret og vende tilbage til sin normale bakterielle niveauer.

Trin 3

Forbliver rene og tørre. At slippe af candida, kan du hjælpe din krop ved ikke at tillade yderligere svampevækst. Hold din vaginale område rent og tørt. Et bad vil normalt lindre ubehaget ved candida, samtidig arbejder på at holde dig ren.

Trin 4

Steer klart af kemikalier. For at slippe af med candida, bør du undgå at udsætte dig selv for nogen barske farvestoffer, parfume, sæbe eller kemikalier. Undgå skyllemiddel og blegemidler på din undertøj til nu, og forsøger at bruge en blid rengøringsmiddel på dine undertøj, indtil du er helbredt. Samt, ikke indsætte tamponer eller douches som disse er også fremmede stoffer. Disse vil irritere din vagina og trække ud helingsprocessen.

Når du forsøger at slippe af med candida, skal du holde dig tør og ren. Alt, hvad der er et fremmed stof kommer til at irritere din vagina yderligere. Så holde sig til naturlige, blide produkter. Det vil sandsynligvis tage en uge for dig at komme tilbage til dit gamle selv, men hvis du kæmper for at slippe af med candida længere, se din læge.