Hvordan at sætte realistiske mål for vægttab

Ved starten et vægttab program, det første skridt, du kan tage, er at skabe månedlige vægttab mål. Beslutte, hvor meget vægt du gerne vil tabe hver måned er vigtigt for at oprette en realistisk kost og motion program, der vil tilbyde dig varig, permanent vægttab. Det er almindeligt kendt, at tabe vægt for hurtigt kan føre til hurtig vægtforøgelse, da slankekure gør stress i kroppen. Indstilling realistiske mål nu vil hjælpe dig med at holde vægten ned senere.

Må ikke opmærksomme på reklamer

Reklamer for kost produkter begynder normalt med en klient tyder på, at hun mistede en betydelig mængde af vægt lyn hurtig og gik fra en "størrelse 20 til en størrelse 6!" Og mens det er absolut muligt at miste en betydelig mængde af vægt, de tidsrammer foreslås af de fleste kost kampagner er helt urealistisk.

Uanset din nuværende vægt, er det normalt en dårlig idé at miste nogen mere end omkring 1,5 pounds en uge. Selv om den nøjagtige antal kalorier, du har brug for at brænde ud over kan variere en smule, betyder en £ 1,5 ugentlig tab brænde omkring 5000 kalorier mere end du tager i. For at sætte dette nummer i perspektiv, brændende 5000 kalorier er som en 130 £ kvinde laver 15 timers aerobic!

Hvis dit mål er at tabe 50 pounds, realistisk, bør du sigte mod at miste mere end 1,5 pounds en uge. Det betyder omkring 6 pounds per måned og en samlet tidsramme på ca. 8 måneder. Det kan synes som lang tid, men at tabe i et langsomt og støt tempo er den bedste måde at holde dem pounds off.

Overvej Procenter

Antallet af pounds du kan tabe hver måned og samlet kan også blive påvirket af din nuværende vægt og hvor mange pounds du gerne vil tabe. En 200 £ kvinde, der mister 10 pounds i en måned har mistet 5% af sin kropsvægt mens en 150 £ kvinde, der mister 10 pounds i en måned har mistet 6,5% af sin kropsvægt.

Generelt jo lavere din startvægt, jo mere konservativt din månedlige vægttab mål bør være. Desuden bør din nuværende vægt og vægttab mål være noget at overveje hver måned, da en statisk månedlig mål vil resultere i stadig vanskeligere vægttab bør dine mål fortsat for ambitiøs.

Selvom din månedlige mål måske ikke ændre sig væsentligt, er det vigtigt at indse, at jo tættere du kommer til et vægttab mål, kan den langsommere dit vægttab være.

Indse, at hver krop er anderledes

Gået sammen med et vægttab kammerat er en fantastisk måde at holde motiverede, men der bør skabes dine mål fra at overveje dine egne vægttab behov - ikke de behov, som et vægttab partner. Hvis din ven ønsker at mister 25 pounds og dit mål er at tabe 50 pounds, være opmærksom på, at din ven kan nå sit mål først, og at øge mængden af ​​vægt, du ønsker at tabe hver måned til at matche din vens mål er ikke en sund idé .