Hvordan at sætte realistiske Fitness og vægttab mål

Næsten alle vil gerne være så sunde som muligt. Mens nogle af os måske har fem pounds til at tabe, kan andre har over hundrede til at falde sammen med emner som for højt blodsukker og farlige kolesteroltal. En strategisk tilgang til at forbedre dit helbred omfatter skabelsen fornuftige og praktiske mål.

Hvordan at sætte realistiske Fitness og vægttab mål

Goal indstilling kan hjælpe med at give dig et konkret og målbart mål at stræbe efter. Når folk siger, at de ønsker at blive sundere eller tabe sig, det er en fantastisk hensigt, men der er behov for en konkret mål, der skal nås. Følg tips nedenfor for at hjælpe dig med at nå de ting, du virkelig ønsker:

Sætte det skriftligt

Sæt dig ned med en kop te, et stykke papir og en pen, og tage så længe du har brug for virkelig at finde ud af, hvad det er, at du håber at opnå. Skriv det ned på papir.

Vær specifik

I stedet for at sige "Jeg ønsker at tabe sig," erklærer "Jeg ønsker at tabe twenty five pounds." I stedet for "Jeg vil gerne være en bedre løber," stat "Jeg vil gerne være i stand til at køre en 5k i under 25 minutter." Kan du se forskellen? Nu ved du præcis, hvad du stræber efter.

Vær realistisk

Tag et nærmere blik på, hvor du er nu med din fitness og ernæring. Vær ærlig over for dig selv. Hvis du ikke har udøvet på ti år ikke fortælle dig selv, vil du jogge i en time hver dag. Start små og rationel. Dette gælder for diæt også-snarere end at gøre en større kosten omvæltning, skal du vælge et par personlige vaner, som du er komfortabel tweaking. Når du er tryg ved din lille mål, så tag det til det næste niveau.

Sæt en tidsramme

Vælg en dato, der falder sammen fornuftigt med dit mål. Du kan endda inkludere en handlingsplan, hvor du kan liste detaljerede skridt at tage, som vil lette at nå dit mål.

Sende det op!

På køleskabet, på dit spejl, som pauseskærm, eller andre steder, hvor du vil ofte blive mindet om dig aspiration. Under ordene i en meget synlig placering vil holde budskabet frisk i dit bevidste sind, som vil hjælpe med at holde dig motiveret.

Selv om det kan være nyttigt at have et konkret mål at stræbe hen imod, huske, at i virkeligheden, når det mål er nået, er det ikke nødvendigvis enden. Vedligeholdelse af dine nye og forbedrede livsstilsændringer skal opretholdes. Derfor sikre, at de er realistiske er afgørende. Ideelt dit mål blev nået med sunde forandringer i dit liv, som nu er blevet underholdende vaner. Som i livet, er det ikke den destination, der betyder noget så meget som rejsen. Find glæde i de erfaringer, du støder arbejder hen imod dit mål og fokusere på at være til stede i dit daglige liv i stedet for ønsker for opnåelsen af ​​dit mål. Vær tålmodig og være til stede og ved, du vil komme dertil.