Hvordan at sænke dit koffein uden Hovedpine

Der er mange grunde til, at du kan vælge at sænke din samlede daglige indtag af koffein. Koffein kan bidrage til flere sundhedsmæssige spørgsmål, herunder forhøjet blodtryk, angst, søvnløshed og øget hjertefrekvens. Nogle mennesker blot vælge at mindske deres afhængighed af koffein som en stimulans til andre formål end lægens ordrer årsager. Uanset hvad, kan fjerne koffein fra din kost være problematisk, især hvis du er vant til at forbruge en stor del af den på en gennemsnitlig dag.

Symptomer på Koffein Tilbagetrækning

Som med enhver stimulans, koffein giver en reaktion i din krop. Når stimulans er fjernet, kan forskellige ubehagelige symptomer opstår. Disse omfatter:

 • Hovedpine
 • Irritabilitet
 • Depression
 • Kvalme eller opkastning
 • Overdreven søvnighed

De fleste mennesker, der vælger at fjerne eller reducere deres koffein indtag foretrækker at undgå så mange af disse symptomer som muligt. Nogle af dem, især hovedpine, kan være ganske alvorlige. For at undgå hovedpine og andre uønskede symptomer på koffein tilbagetrækning, kan du tage flere forholdsregler og følge nogle specifikke retningslinjer og sandsynligvis komme over din koffein afhængighed med lidt ubehag.

Faktorer der kan påvirke din Koffein Reduction Strategy

Hvis din læge har foreslået, at du reducere eller fjerne koffein forbrug, eller hvis du bare har besluttet at reducere din koffein indtag af andre grunde, vil du sandsynligvis have en bedre og mere succesfuld oplevelse, hvis du tager det langsomt. Hvordan din krop reagerer på din koffein forbrug samt koffein tilbagetrækning afhænger af flere faktorer.

 • Mængden af ​​koffein du normalt forbruge per dag. Jo mere koffein du er vant til, jo mere sandsynligt du er til at få en negativ reaktion, når du holder op med at forbruge det.
 • Din kropsvægt. Mindre mængder af koffein har en mere dybtgående indvirkning på de mindre mennesker
 • Hvis du ryger. Rygning samt visse medikamenter kan øge effekten af ​​koffein.
 • Stress. Stress, samt generaliserede angstlidelser, forværre mange virkninger af koffein

Fjernelse koffein fra din daglige rutine

Der er flere måder at gå til opgaven med at sænke dit indtag af koffein. Mens nogle måske ønsker at stoppe kold tyrker, det er den der er bedst egnet til at medføre negative bivirkninger. Prøv i stedet en af ​​disse metoder til gradvist at reducere mængden af ​​koffein du indtager hver dag:

 • Skift til en kop kaffe med mindre koffein. Bed om en halv caf latte i stedet for fuld styrke. Hvis du foretager kaffe derhjemme, bruger halvt almindelig kaffe og halv decaf. Nogle mærker endda gøre halv-caf malet kaffe for at spare dig blandingstrinnet.
 • Skift til lavere koffein sodavand. Når det kommer til koffeinindhold, der ikke alle sodavand lavet ens. Kontroller koffeinindhold på dåsen, eller slå op et diagram på nettet, der fortæller dig, hvor meget koffein er i et glas af dine foretrukne sodavand.
 • Check etiketter på medicin. Tro det eller ej, mange medikamenter indeholder koffein. Mens du arbejder på at reducere din koffein indtag, skal du sørge for at tjekke disse mærker, så godt.

Som du fortsætte din søgen, reducere koffein endnu mere, indtil du kun forbruge koffeinfri kaffe og sodavand uden koffein. Ved at tage denne forsigtige tilgang, kan du nå dit mål uden smerter.