Hvordan at sælge varer fra din mønt samling

Salg elementer fra din mønt samling er en fantastisk måde at få ekstra indkomst. Næsten hver mønt samler har dubletter, som kan sælges til højre sammen med de andre mere værdifulde genstande. Uanset om du sælger gennem en auktion eller individuelle annoncer er der altid en opkøber eller andet sted på udkig efter, hvad du har at tilbyde.

En mønt auktion er normalt det første måde du kan tænke på at sælge dine emner. De kan sælges som en hel masse, men det er sjovere at sælge de enkelte poster. Jo ældre jo bedre, vil en gammel samling sælge hurtigere end en nyere.

Sæt dine priser ved den bogførte værdi til rimelige priser i konkurrence med andre sælgere. Forhandlerne vil købe dine mønter til nedsat pris, så de kan opnå en fortjeneste, når de videresælger dem. Så holde dette i tankerne, når du indstiller dine priser.

Dine mønter skal katalogiseres og individuelt placeret i en lille flad plastik møntboks eller papir mønt indehaveren. Mønter vil afhente olier mv fra huden, så det er bedst at få dem beskyttet.

Du kan også placere annoncer på klassificerede websteder. Sørg for at du har en sikker måde at acceptere betalinger. Der er mange scams derude venter på intetanende sælger. Brug en af ​​vores sikre online betaling processorer, så du har brug, hvis noget går galt. Eller blot anmode betalinger med postanvisning.

Måske ønsker du at oprette din egen hjemmeside med et link til Paypal for betalinger. Der er flere steder på nettet, som vil tillade dig at oprette en gratis hjemmeside. Det er ikke så svært. Opret en side for hver pålydende værdi mønter. Upload et par billeder af de vigtigste mønter, skrive en god beskrivelse, og omfatte en af ​​de andre mønter i denne pålydende. Hvis du har sekundære bevis sæt, eller en valuta samling oprette en side for dem separat.

Annoncere dit websted links ethvert sted, du kan finde. Omfatter altid dit website adresse som en signatur i din e-mail. Deltag fora og grupper på mønt indsamling for at lære hvilke ydelser andre samlere har succes med. En anden hemmelighed er at sætte din hjemmeside-adresse på bagsiden af ​​hver konvolut, du sender ud, selv regningen betalinger.

Sørg for at tjekke magasiner og andre annoncer for ønsker lister. Opret en liste over dine mønter og placere den i en auto responder, vil det spare dig for en masse tid.