Hvordan at sælge ting til en Scrap Yard

  • Skrotpladser - skrotpladser er faciliteter, der køber og sælger forskellige typer af materialer som bildele, kobber, stål, aluminium og genanvendeligt papir og klude. Nogle skrotpladser beskæftige sig med en type materiale, og kan sælge skrot udelukkende. Når lokalisere en skrot værftet, skal du kontrollere, om de købe samt sælge, og hvilke typer af skrot de accepterer. Generelt personer, der sælger til skrotpladser, har et godt øje for, hvad der er accepteret.
  • Hvordan at sælge ting til en skrot Yard - Det næste skridt, når de sælger skrot er at kende dollar af de poster, du ønsker at sælge. Dette er meget vigtigt. For eksempel, hvis du kender per pund værdi af aluminium, kobber og stål, har du en bedre forståelse af, hvor meget din skrot er faktisk værd. Derudover, vil du vide, hvad din egen markup kan være at gøre din skrot mere konkurrencedygtig. En måde at gøre dette på er at finde ud fra lokale skrotpladser, hvad de betaler for de typer af skrot, du ønsker at sælge. Disse værdier kan også findes online eller fra forskellige referencekilder, som handler med enten engros skrot eller genbrug skrot. Genanvendelse af glas, mad-grade plastic og aluminiumsdåser er en anden god kilde til skrot indkomst.
  • Forberedelse at sælge ting til en skrot Yard - Det siger sig selv, at jo renere skrot elementer er, jo højere deres salgsværdi. Fjern alle uvedkommende jord fra din skrot, inden du forsøger at sælge det til en skrot værftet. En anden grund til at sælge "ren" skrot er, at mange skrotpladser ikke vil acceptere elementer, der kan indeholde forurenende stoffer. Skrot sælger bedst, når det er i den mest uberørt tilstand. Højtryksrensere er en stor bekvemmelighed til oprydning gamle skrot. Check omkring dit hjem eller garage til skrot elementer, der skal sælges. Derefter adskilles type. Afhængig masse vægt, placere skrot i et rimeligt mobile beholder til nem transport til skrot værftet. Når skrot når skrot facilitet, vil det blive vejet og en salgspris vil blive fastlagt. Dette er standard praksis på de fleste skrot faciliteter. Der kan være noget dokumentation til at håndtere med hensyn til oprindelsen af ​​skrot poster. Denne dokumentation type er primært gjort for at sikre, at skrot ikke er ulovligt erhvervede. Dette er for sikkerheden i skrot køber og sælger. Dokumentation hjælper også sælger opretholde sporing af deres salg.