Hvordan at sælge Garbage Pail Kids

Garbage Pail Kids kan spores omkring to årtier siden. Men der er stadig en god bestand af folk, der er interesseret i at indsamle disse kort i disse dage. Derfor, hvis du beslutter at sælge dig Garbage Pail Kids i dag, vil du ikke finde det svært at finde købere og tjene nogle penge. Her er en guide til at hjælpe dig med at sælge Garbage Pail Kids:

  • Beslut hvilke af dine kort vil gå til salg. Medmindre du ønsker at slippe af med alle dine kort, kan du springe dette trin allerede. Tag dig tid til at få alle dine kort og se hvilke du vil beholde, og dem, du foretrækker at sælge. Vær opmærksom også, at der er nogle kort i din samling, der er højere i pris end andre. Dette omfatter Adam Bomb og Nasty Nick.
  • Grade dine kort til at kende deres værd. Hvis du er seriøs om at lave gode penge ud af dine kort, er det bedst at lade en professionel kvalitet hver af dem. Dette vil hjælpe dig til at bestemme den rigtige pris for hver af dit kort. Dog være rede til at betale en evaluering gebyr, hvis du gør dette.
  • Forstå værdien af dine kort 'centrering. Hvis dit kort er i perfekt stand eller helt centreret, kan du oplade højere for det. Hvis det off-centreret, jo mindre det er du kan sælge kort til. Derfor vurderer denne betingelse af hvert kort først til at hjælpe dig med at komme op med den rigtige pris for hvert kort til salg.
  • Undersøg kortene for enhver fejl. Tag et kig på alle hjørner af hvert kort. Hvis hjørnerne meget slidte ud, kan du forvente at sælge det til en billigere. Kun hjørner, der har lidt slid kan sælges til højere priser. Også, tjek andre fejl som folder. De samme regler gælder i denne situation. Jo bedre tilstand af kortet, jo mere kan du bede om i bytte for den.
  • Sælg dine kort på internettet. Det er næsten en udfordring at sælge dine kort til personer, du kender lokalt. Derfor er det en bedre idé at være vært for et salg på internettet, såsom eBay. EBay kan tilbyde dig den hurtigste og mest bekvemme metode til at finde købere til dine kort. Du kan også dobbelttjekke online kilder til at vide mere om, hvad samlere er i øjeblikket på udkig efter disse dage. Denne måde, du ved, hvilke kort til at forberede, hvor at sælge dem, og andre nødvendige oplysninger for din sælger opgave.
  • Udsend kortene til køber i god stand. Det er vigtigt, før du låser i et salg, har du indgået en aftale med køberen, især når det kommer til betaling, levering, og tilstand af kortene. Det er også dit ansvar at pakke kortene sikkert.

Garbage Pail Kids får interesse flere og flere mennesker i dag. Med den rette salgsteknikker, kan du garantere gode salg for dit kort samling. Men tager til efterretning, at være meget forsigtig, når du accepterer købere, især hvis du sælger produktet online. Den sidste ting du ønsker skal ske, er at blive et offer for svindlere på internettet.