Hvordan at sælge Frimærker

Er du over for at sælge en frimærkesamling og finde dig selv usikker hvordan vi kommer videre? Hvordan du går om at sælge frimærkerne afhænger af, hvordan du har købt samlingen. Er dette en frimærkesamling, som du har arvet, eller en, som du har oprettet dig selv? Hvis du har samlet de stempler dig selv, har du sandsynligvis have en vis idé om, hvad de er værd. Forhåbentlig du optog prisen på mindst øvre værdi elementer, måske ved at skrive det ud for de stempler i albummet. Hvis du har arvet indsamling, dog vil dit første skridt være at fastsætte værdien af ​​hvad du har.

  • En måde er at tage samlingen til et stempel forhandler og lade ham vurdere samlingen før købet ifølge Scott Frimærke katalog. Blive advaret, vil forhandleren sandsynligvis betale kun 10% til 20% af kataloget værdi. Du får dine penge med det samme, dog.
  • Mange mennesker er mistænksomme over for denne metode til værdiansættelse en samling, fordi forhandleren har på indlysende interesse i at undervurdere den frimærkesamling. En løsning er at hyre et stempel taksator, til hvem du betale et gebyr. Den taksator vil kun vurdere indsamling, ikke købe det, så taksator har intet motiv til at undervurdere.
  • En anden løsning er at værdsætte samlingen selv. De fleste offentlige biblioteker bære Scott Frimærke katalog, der opregner værdien af ​​hvert frimærke i begge mint eller brugt tilstand. Ved at gøre arbejdet selv, får du en præcis idé om den sande værdi af dine stempler før at sælge dem.

Når du ved hvad du ejer, skal du beslutte, hvordan at sælge den.

  • Hvis din frimærkesamling indeholder nogle meget værdifulde genstande, afsendelse af de værdifulde genstande til et auktionshus kan være din bedste satsning. Auktionshuset vil opkræve et gebyr på omkring 10%, men du vil indse den fulde markedsværdi, når de sælger frimærkerne. Du kan også sælge frimærkerne direkte til auktionshuset, og få dine penge med det samme.
  • En anden metode til at sælge frimærker er at tage samlingen til en lokal stemplet og tillade flere forhandlere til at undersøge det. Du vil få en række bud og kan vælge det højeste. Overvej også et lokalt frimærke klub, hvor samlere kan betale mere for de enkelte elementer end en forhandler ville. Online auktioner som eBay er en anden mulig metode til at sælge frimærker.

Endelig er du sikker på at du ønsker at sælge frimærkerne? Stempel indsamling er en vidunderlig og uddannelsesmæssige hobby at tage dig selv eller indføre til dine børn eller børnebørn.