Hvordan at sælge en bil som skrot Metal

Gamle biler kan sælges til bilforhandlere eller hvis det er en rigtig gammel bil eller en ødelagt en, kan du en til at overveje at sælge det som skrot. Det er muligt at tjene penge med, hvad andre kan overveje som junk. Biler som skrot er ingen nye ting i dette aspekt. Hvis du har en gammel bil, du ønsker at slippe af med dårligt fordi det ikke virker, sælge det som skrot kan være løsningen på dit problem. Her er, hvordan du kan sælge en bil som skrot.

  • Forbered din bil. Før ophugning din bil, sørg for at det vil sælge mere som skrot end en arbejder bil. Enhver arbejder eller kører bil er mere end en bil som skrot værd. Hvis du stadig kan køre det, så prøv at sælge det på Craigslist eller andre site online.
  • Kig efter lokale skrotpladser. Prøv også at kigge efter bjærgning, junk, eller ødelægger værfter omkring dit område. Find ud af, hvor meget de betaler for skrot af en bil. Normalt vil de tilbyde en pris for 100 pounds. Gå ikke til en skrot værftet, der giver et sæt gebyr, fordi du ikke vil gøre mest muligt ud af bilen.
  • Spørg efter skrot Yarda € ™ s krav. Nogle skrotpladser kræver, at du dræne alle væsker og fjern benzintanken mens andre ikke gør. Gider spørge, hvis de gør, fordi det kan spare dig tid og kræfter i at gøre disse. Spørg, hvis glasset skal fjernes og alle andre oplysninger, som de kan kræve.
  • Skrot din bil. Hvis de kræver, at du dræne væsker, dræne bremsevæske, transmission væske, olie, køleren og sprinklervæske. Tag batteriet ud af din bil, luftfilteret, ledningerne, motor, køler, tændrør, distributør cap, udstødning, transmission, forlygter, dæk, sæder, instrumentbræt og tæpper. Husk at gemme og afsætte de dele, der stadig kan sælges.
  • Bringe bilen eller få den afhentning. Spørg køberen, hvis de kan afhente bilen til skrot, eller hvis du er nødt til at bringe det til dem. Hvis det bliver hentet op, gøre det klart, hvordan betalingen vil gå. Når din bil er også samlet op, kan du blive forpligtet til at have en titel til skrot din bil som de fleste stater kræver dette. Spørg skrot værftet om dette og få de oplysninger, hvis du har brug for en titel.
  • Overveje at donere din bil til velgørenhed. Velgørende er mere end villige til at acceptere din donation, så de kan genbruge og genbruge nogle dele af din bil. Habitat for Humanity, for eksempel, scraps biler og andre køretøjer, således at dele, kan bruges til at konstruere hjem. Du kan søge online for at vide, om din bil er acceptabel.

At vide, hvor at sælge metalskrot er nemt. Dog kan mange tilbyder dig en lavere pris end hvad du rent faktisk kan få. Sammenlign pristilbud i de forskellige skrotpladser at få flest penge ud af din bil.