Hvordan at sælge din bil online

På nogle måder, der sælger en bil online, er en meget gerne sælge en bil i din lokale avis. Du opretter en liste, betale for offentliggørelsen, og besvare spørgsmål, indtil du finder en køber. Den største forskel mellem at sælge i de lokale rubrikannoncer og sælge en bil på internettet er, at dine reklamer på internettet kan indeholde meget mere information end en tre-line tekstannonce. Du kan tilføje billeder og detaljerede beskrivelser. Der er andre fordele, når de sælger online så godt. Da hjemmesider er tilgængelige over hele verden, er du annoncerer en potentielt globalt publikum i stedet for en lokal metropolitan publikum.

  1. Før du liste din bil på en hjemmeside, skal du få et par ting klar. Du har brug for at få adgang til eller for tiden har en titel til bilen, så du kan underskrive det over til den nye ejer. Du skal nok bruge en slutseddel så godt. Din tilstand eller kommune kan kræve andre dokumenter, såsom emissioner certificeringer. Spørg din lokale afdeling af motorkøretøjer for at sikre du har alt i kø for at underskrive bilen til sin næste ejer.
  2. Rens din bil som du aldrig har renset det før. Fjern alt, hvad du kan fra bilen. Støvsug det, vaske det og spruce det så godt du kan. Hvis Måtterne er ud over deres levetid, er det bedre at slippe af med dem, end at forlade slidte måtter i bilen. Rengør glasset og få dækkene ser våd og skinnende.
  3. Tag masser af billeder. Du får brug for digitale billeder, så hvis du bruger en film kamera, du har brug for at konvertere dine billeder til et digitalt format. For at gøre dette, kan du enten bede bygherren til at give dig en digital kopi af alle dine billeder, eller du bliver nødt til at scanne dine billeder med en scanner til at lave en digital kopi. Selvfølgelig, kan du spare dig selv nogle indsats her, hvis du har et digitalt kamera.

    De billeder, du tager bør give en køber fra overalt i landet en god idé om tilstanden af ​​alle dele af bilen. Tag billeder af eventuelle fejl eller mangler som store ridser og buler. Få et par gode billeder af hver side af bilen, og et par af interiøret også. Nogle online sites begrænse dig til så få som otte billeder, så vælg med omtanke. Andre hjemmesider giver så mange som 24 billeder. Find ud af, hvor mange billeder du kan give, og lægge så mange billeder som du overhovedet kan i auktionen.
  4. Skriv en detaljeret beskrivelse om din bil. Du behøver ikke at oversælge det, men køberne vil vide, hvor det har været, og hvordan det er blevet taget hånd om. Hvis du har alle de service-registreringer for de sidste par år, nævne det. Hvis det har været i en ulykke, afsløre det. Din beskrivelse skal fortælle en køber, hvad han eller hun får.
  5. Hvis du har problemer med at komme til en god pris for din bil, tage et kig på nogle af de gratis værdiansættelse tjenester på internettet. Websites som Edmunds, Kelley Blue Book, og Nada Priser Guides spore seneste salgsdata, og de kan give dig en fremragende idé om, hvor meget din bil er værd.
  6. Du behøver ikke at lede efter meget lang tid at finde et sted at sælge din bil. Der er masser af steder at liste en bil online. Du kan vælge mellem gratis tjenester som Craigslist, eller du kan vælge at liste en betalt annonce på eBay, Autotrader, Cars.com, Autoextra.com, og mere. Der er masser af muligheder, så shoppe rundt indtil du finder den tjeneste, der er bedst for dig.
  7. Gode ​​beskrivelser besvare de fleste af de spørgsmål, som en potentiel køber måtte have, men selv den bedste beskrivelse vil ikke besvare alle de potentielle spørgsmål. Du kan forvente, at køberne vil ønsker at vide andre små ting om bilen. Gør dig selv til rådighed for at besvare telefonopkald og e-mails så hurtigt som muligt. Enkel og ligetil svar er altid bedst.
  8. Når du kommer til en aftale om prisen med en køber, der er alt det hårde arbejde. Glem ikke at udfylde alle de papirer, at din tilstand kræver, og hente din nummerplade før den nye ejer kører ud med det.