Hvordan at sælge billetter på Craigslist

Craigslist er et site berømt for sine forskellige former for reklamer lige fra jobs, begivenheder, shows og emner til salg. Med Craigslist, kan du sælge næsten alt såsom billetter. Uanset om det er en koncert, spil, eller biografbillet, kan du annoncere det og sælge det på Craigslist. Der er en masse mennesker, der kontrollerer Craigslist søger billetter, så det er et godt sted at bruge. Det er ligesom en kæmpe rubrikannoncer sektion, så du er nødt til at gøre din billet annonce interessant for at sælge.

  • Opret en konto. Du behøver ikke en egentlig konto på Craigslist for at sælge noget på den. Alt du behøver er en email-adresse og en konto til at modtage betalinger. Hvad du skal gøre er at vælge "Post til Classifieds", og vælg kategorien "Til Salg". Vælg "billetter" og foreslå en ny, og giver de nødvendige oplysninger såsom billet pris og hvad begivenhed er det til.
  • Organiser dine billetter. Gruppe billetter efter en bestemt kategori som film, sport, spiller, og koncerter. Organisering dem giver mindre tid i at tage billeder til dine annoncer og holder dem i god stand. Det hjælper dig også med at kigge efter dem lettere, når du har brug for dem.
  • Opret interessante annoncer. En enkel, men interessant annonce er hvad der gør et punkt salgbare i Craigslist. Tag skarpe billeder af de billetter du sælger at bevise du er en legitim sælger. Varer uden billeder tendens til at sælge mindre end dem med fotos. Prøv at komme med en passende titel for dine billetter, der er let at søge efter potentielle købere. Brug adjektiver, der appellerer, men realistiske.
  • Pris billetterne i overensstemmelse hermed. Du er nødt til at sætte en ordentlig pris for billetterne for dem at sælge. Sæt dig selv i skoene af potentielle kunder og se, hvordan du ønsker at prissætte billetterne. Høj pris billetter til en fælles begivenhed vil ikke blive solgt, medmindre køberen virkelig ønsker det. Gennemse Craigslist hjemmeside for lignende billetter og se, hvordan de er prissat. Dette vil give dig en idé om, hvordan man korrekt pris billetterne. Da det, du gør, er stort set købe og sælge, forventer køberne til at forhandle om en lavere pris, så sætte prisen på måde, at det vil være nok til at stadig få profit. Være fast på den laveste pris, du kan give.
  • Send dine annoncer. Når du har en liste over de billetter, organiseret dem og har korrekt prissat dem, gå til Craigslist hjemmeside og vælge en liste baseret på din bopæl. Giv ikke hele din adresse. Bare byen eller by vil gøre. Vælg "post til classifieds" valgmulighed til højre på hjemmesiden og vælge den rigtige kategori for dine billetter.

Efter at dele din annonce, tillade en vis tid for folk at kontrollere det. Hvis du ikke får at gøre et salg inden for en uge eller mere, kan du prøve at dele din annonce igen for at lade det i nærheden af ​​eller top oversigterne. Også være meget forsigtig og smart, når du laver mødes-ups. Det er bedre at forebygge end at helbrede.

Nu hvor du ved, hvordan man kan sælge billetter på Craigslist, prøv en hands-on og gøre fortjeneste.