Hvordan at sælge biler på din bilforhandler

Hvordan at sælge biler på din bilforhandler

Internettets tidsalder har gjort sælger næsten alt muligt på tippety-tap af fingrene. Stuff fra gamle hjemmesko til retro kunst til funky kort sælges til dagligt online. Selv biler og lastbiler sælges via internettet. Den merkantile Kunsten skalten og handel er nu begrænset til en hjertelig email udveksling og en kold "tak."

Gudskelov er der stadig bilforhandlere i byen. Hos din lokale bilforhandler, kan du opleve den spændende, til tider trættende, helt merkantile kunsten skalten og håndtering. Hver gang en kunde kommer ind for at få et kig på bilerne pænt parkeret i rækker, en bil til sælgere sanser foråret i alarm tilstand og give kunden en dosis af de bedste i merkantile kunst, som de kan mønstre.

Hvis du ønsker at vide, hvordan at sælge biler på din bilforhandler, her er nogle trin, der kan hjælpe dig med at blive en mester sælger.

  1. Altid kender dit produkt. Bilerne er dine produkter, og hver gør har sin særlige plads i historien. Kend din bils historie, hvor meget det koster på markedet, og hvor populært det er. Du kan forskning disse detaljer let på internettet. Prøv at have en særlig eller interessant historie at dele om hver bil, som du kan dele med klienter.
  2. Vær forberedt med bilens dokumenter. Hvis dette er en brugt bil til omsalg, ville det være godt at have vedligeholdelsesrapporter klar om olieskift, dæk ændringer eller større vedligeholdelse reparationer. Hvis du kan give gode resultater, vil det skabe tillid kunder, at den brugte bil er blevet opretholdt godt.
  3. Må ikke holde kunden venter. Prøv at forudse alt, hvad kunden har brug for. Har alt, hvad du kan få brug for i nærheden eller på dig, således at kunden ikke holdes venter, mens du får det.
  4. Bekræft klientens interesse i at købe bilen. Lav et lille skub ved at spørge, om han er interesseret i at gøre købet. De fleste bilkøbere skal bare en lille puf for dem at gøre, at alle vigtige beslutning om at købe bilen.
  5. Giv en pris for bilen. Hvis dette er et videresalg, tilbyde en pris, der kunne være så lavt, at køberen, men høj nok til at give dig mulighed for at sænke prisen lidt for nogle gode gamle Wheelin 'og dealin «. Det er den høje kunst forhandlinger, der bliver langsomt tabte til denne generation, men brugte bil sælgere er en af ​​dens store udøvere.
  6. Hjerteligt tak kunden. Hvorvidt kunden gør køb, altid takke ham fra hjertet. Hvis du ikke har givet ham dit kort, når du introducerede dig selv, lad ham ikke forlade uden at sikre, at han tager en af ​​dine kort med ham. Forlader et godt indtryk vil opfordre ham til at komme tilbage til dig eller til at anbefale dig til sine venner.

Disse er blot nogle trin, du kan tage, når du sælger biler på din bilforhandler. En masse andre hjemmesider og bøger har tonsvis af materialer, der kan hjælpe dig med at være den bedste bilforhandler på blokken.