Hvordan at sælge autocampere på Craigslist

Craigslist er et online community hvor nogen fra hele verden kan annoncere jobs, ejendomme til salg, service og lignende. Denne hjemmeside tjener mere end 570 byer i 50 lande, så det er muligt at handle din virksomhed med folk fra hele verden. Craigslist sat i drift i 1995 som en distributionsliste med e-mails til founderâ € ™ s venner om events i San Franciscoâ € ™ s Bay Area. Det blev, hvad det er i dag i 1996. Hvis du har noget, du ønsker at sælge, bogføre en gratis annonce på Craigslist. Autocampere, eller rekreative køretøjer kan udbydes til salg i Craigslist. Hvis du har et sådant køretøj, kan denne hjemmeside bare finde dig en potentiel køber. Læs videre for at lære mere om, hvordan du sælge dine RV på Craigslist.

  • Indsend en annonce på Craigslist. Gå til craigslist.com så du kan begynde at annoncere din RV til salg. På venstre del af hjemmesiden, skal du klikke på Send til Classifieds mulighed. Vælg den type udstationering, at du vil gøre. Klik på Til salg mulighed. Sørg for, at du ikke skrive tilbagekaldte og forbudte genstande. Dernæst skal du se for Recreational fanen Køretøjer. Ja, der er et afsnit om for salg af autocampere. Det er her, du vil gøre din bogføring. Lav en beskrivelse af dit køretøj: dens specifikationer, pris og den reelle tilstand rekreative køretøj. Du skal være meget ærlig i at beskrive bilen, eller du risikerer at få det tilbage, når køberen ikke er tilfreds med den vehicleâ € ™ s tilstand. Du kan også tilføje billeder af bilen til salg for at gøre potentielle købere vurdere udseendet af din RV.
  • Relist din annonce. Du kan repost din annonce hver par dage, så du kan være på toppen af ​​listen. Brug nogle symboler i begyndelsen af ​​din annonce for at gøre din udstationering unikt. Dette vil også placere din udstationering i toppen af ​​listen over lignende varer til salg poster. Brug symboler som dollartegn, plustegn, stjerne og nummerskilt i starten af ​​dit indlæg.
  • Lad potentielle købere kontakte dig. Hvordan du det? Først, ikke giver alle de oplysninger væk i dit indlæg. Liste kun de vigtigste informationer såsom året og gør af RV, og dets tilstand. For det andet, at indlæg blot nok billeder til potentielle købere være nysgerrig om din RV. Hvis du gør det vil gøre køberne kontakte dig for yderligere oplysninger. På denne måde kan du tale med hver enkelt potentiel køber personligt og så kan du gøre din salgstale over telefonen eller e-mail. Du kan derefter øve dine overbevisende kræfter til at gøre din kontaktperson købe dit køretøj. Hvis du bor i nærheden af ​​hinanden, kan du sørge for et møde, så han kan tage et kig på køretøjet og beslutte, om han ønsker at købe din RV. Forud for mødet, så sørg for at du tager din RV til bilvask, så det ser pænt og rent. Du kan derefter forhandle prisen, så du og køberen vil blive opfyldt.

Nu hvor du har lært af måder at sælge din RV i Craigslist, kan du også sætte flere gratis annoncer på sitet, hvis du har flere ting, du ønsker at sælge.