Hvordan at ride en skateboard

Ridning en skateboard er blevet mere populær gennem årene. Da jeg voksede op alt, hvad du skulle gøre, var at stå op på skateboard og roll, lyder let nok, så længe du har balance. I dag er der mange forskellige stilarter til Ridning en skateboard og tricks til at forsøge. Hvis du lige er startet ud, men her er grundlæggende instruktioner til at få dig i gang på din skateboarding hobby.

  1. Først og fremmest skal du have en skateboard. Du kunne afhente en anstændig skateboard på din lokale Wal-mart, men hvis du er mere seriøs omkring skateboarding Jeg vil foreslå at besøge din lokale skate shop. Spørg sælgeren, som bestyrelser, de vil anbefale for en nybegynder. Stå op på brættet for at sikre, at du er fortrolig med det, forestil dig selv at købe sko. (Du skulle prøve de sko på, før du køber dem, så føler ikke dum om at stå på skateboard for at få en fornemmelse for det, før du køber den.)
  2. Nu hvor du har et skateboard, en af ​​de mest grundlæggende ting at gøre kaldes "rullende". Stå op på din skateboard og balance dig selv, når du er helt afbalanceret, dreje ryggen fod og giv dig selv et lille skub. Placér din fod tilbage på skateboard, hvor du startede ud og lad dig rulle. Øv dette skridt et par gange for at vænne sig til det rullende følelse og balancere dig selv på skateboard. Jo mere du øver jo lettere vil det være at balancere dig selv, efter at gøre dette et par gange, du kan begynde at skubbe dig selv fra jorden hårdere, som vil give dig mere fart. Hvis du føler at du er ved at miste kontrollen eller går for hurtigt, kan du bremse hastigheden af ​​skateboard eller stoppe den ved at læne tilbage på ryggen læbe af bestyrelsen. Det er den samme effekt som rulleskøjteløb, når du læner dig frem på bremsen.
  3. Nu hvor du ved, hvordan du får dig selv bevæger sig på skateboard, og du ved, hvordan man bremser, vil du ønsker at vide, hvordan at styre. Når du er begyndt rullende, hvis du ønsker at dreje til højre blot sætte din vægt ned på højre side af brættet, og du vil begynde en bred tur.
  4. Når du har styr på grundlæggende færdighed for "rullende" kan du gå videre til læring tricks. Begynd hængende på lokale skate park og venner med nogle af de lokale skatere, vil de være fuld af oplysninger om, hvordan du gør de nyeste tricks. Husk at bære beskyttelsesudstyr, fordi du er sikker på at have et par udslip og falder, mens du stadig er ved at lære. Ligesom noget nyt, øvelse gør mester; afsætte fritid hver dag til at øve dine skateboarding færdigheder.