Hvordan at ride en motorcykel Thru en Curve

Ridning en motorcykel gør du føler ubekymrede. Du har flere chancer for at nyde udsigten, der spreder før dig, som du krydse vejen. Kørsel en motorcykel gør dig ét med maskinen, og forbinder dig med vejen nedenunder. Ridning en motorcykel er en billigere og hurtigere måde at nå din destination. Men linjen fra punkt A til punkt B er ikke altid lige. I de fleste tilfælde vil du møde sving og kurver på vejen, så du er nødt til at lære at ride din motorcykel gennem en kurve. Her er hvordan.

  1. Der er ting, du skal huske først. Den ene er, at med øget motorcykel hastighed vil det være sværere for dig at ændre retninger. Når du ride en cykel, du bare dreje styret i den retning du ønsker at gå. Det bliver det modsatte, når du kører på motorcykel. Den anden ting du skal huske er, at dreje en motorcykel sker ved countersteering, hvilket betyder at du har brug for at flytte styret i den modsatte retning af, hvor du rent faktisk ønsker at gå. Hvis du vil rette, er du nødt til at skubbe lidt fremad mod styret greb til højre. Dette vil faktisk dreje styret til venstre. Da styret drejer til venstre, vil motorcyklen læne til højre, som er retning du ønsker at rejse.
  2. Når du nærmer dig en kurve, langsomt ned til en god indgang hastighed, der vil tillade dig at rulle på gashåndtaget, som du forberede sig på at navigere kurven og fremskynde senere. Du kan bruge bagbremsen forsigtigt i dette. Placer din motorcykel uden for tur, hvilket betyder, hvis du dreje til venstre, skal din cykel være omkring tre meter fra højre side af banen, og når du ønsker at dreje til højre, skal motorcyklen være omkring tre meter fra midterlinje vej.
  3. Se på hvor du er på vej, da det er her, du vil have din motorcykel til at gå. Hvis det er muligt, at identificere udgangsstedet i kurven til hvor vejen bliver lige igen. Du endnu ikke forhandle kurven på dette punkt. Du er stadig klar til at komme ind i kurven.
  4. Husk countersteering teknik. Det er her, du anvender det - i starten af ​​din indrejse i kurven. Hold gasspjæld åbne og rulle på kurven, holde en god afstand fra indersiden af ​​kurven i første omgang. Da vinklen af ​​kurven strammer, bør du hælder tættere på kurven. Peg dine øjne i den retning, du ønsker at motorcyklen til at gå. Samtidig skal du være opmærksom på indgående trafik fra den modsatte retning.
  5. Når du kan se udgangsstedet i kurven, placere din cykel at sigte mod en langt mere mere lige linje i stedet for at følge vinklen af ​​kurven hele vejen igennem, som du måske ender ramlede klippevæg, en vej barriere eller grøften . Den væve mønster er mere som udenfor, indenfor så udenfor igen. Brug ikke dine pauser, som du forhandle kurven som din motorcykel vil bobble og du vil miste trækkraft. Du tænder gashåndtaget på her uden at trække på koblingen til at holde dig motorcykel stabil.
  6. Accelerer efter du har forhandlet de strammeste vinkel af kurven, og du kan allerede se, hvor vejen bliver lige igen. Du skal bevæge sig væk fra indersiden af ​​kurven og mere mod den indre bane, som du accelerere. Acceleration vil skubbe din motorcykel op lige igen, som du forberede sig på at ride på en lige bane.

Din krop skal læne lidt med cyklen, som du forhandle kurven. Din første indskydelse ville være at holde din krop på en lige linje, når de foretager et sving, men du har brug for at øve, indtil du får tillid, som du er nødt til at være ét med din cykel, når man kører en motorcykel. Lær at læne med det, om det gør en ret eller et venstresving, og du vil snart have en langt mere behagelig tur. Hold på at øve, indtil du har mestret kunsten at ride gennem en kurve.