Hvordan at ride en motorcykel i Rain

Erfaringen vil altid være den bedste lærer, når motorcykel ridning. Og det er aldrig mere sandt end når at skulle ride på våde fortov. Men det betyder ikke, med tilsat erfaring, du kan ride så hurtigt som eller så aggressivt som du måske normalt på tør fortovet.

  1. Vedligehold trafik hastighed. Aldrig dvæle i en bil førerens blinde pletter (bageste venstre hjørne og tilbage højre hjørne af deres bil). Din bedste chance for at blive set er at bo foran trafik packs. Desværre er bilister på udkig efter "store blokke" i stedet for motorcykler - altid holde dette i tankerne.
  2. Hold afstand. Hold en lidt større afstand fra bilen foran dig for at minimere spray kommer fra deres dæk.
  3. Spot til at stoppe. Vær opmærksom på, du vil ikke være i stand til at stoppe så hurtigt som på tør fortovet så opretholde en større bremselængde mellem køretøjer. Hold altid på vagt efter et sted at komme til et stop, hvis behovet opstår.
  4. Ingen pludselige bevægelser. Forudsat du holde dem up-to-date med frisk gummi når det er nødvendigt, vil dine dæk tjene dig godt. Street dæk er beregnet til at gribe i både tør og våd, men, ligesom i en bil, der findes for udskridning på våde fortov muligheden.
  5. Brake før et hjørne. Hvis du vender et hjørne, gør alle dine bremsning i oprejst position, før det bliver til hjørnespark. Når du har bremset ordentligt, får tur. Sørg altid for, at du ikke trække dine bremser - det vedrører våde og tørre forhold.
  6. Stol på dig selv. Din motorcykel og gade dæk er designet til at håndtere godt i både våde og tørre forhold. Stol på din motorcykel, men mest af alt, har tillid til din evne. Ride konservativt på vådt fortov og bruge god dømmekraft til at gøre det til din destination sikkert.

Påmindelser:

  • Brug en plet-resistente renere, såsom regn-X, på både forruden og ansigtsskærm. Dette vil bidrage til at aflede regndråber når du rider.
  • Carry vandtætte handsker i bæreren under passagersædet, hvis du bliver fanget i regnen. Hvis du pakning til en motorcykel tur, glem ikke disse. Temperaturen vil uden tvivl falde, og dine hænder vil føle kulden først - især hvis dine handsker er drivvåd!

Og vigtigst af alt, hvis vejret er bare for meget at håndtere, finde en hyggelig, varm kaffebar, putte i indtil regnen lader op, og nyde stemningen og en kop kaffe. Ingen tur er værd at risikere dit liv, når vejret kaster os en kurve bolden. Køre sikkert og som bemærket før, "gummi nedad."