Hvordan at reparere en Case Håndtag

En brudt tilfælde håndtag skal gives omgående. Det er svært at slæbe rundt en taske eller mappe med et håndtag, der ikke fungerer korrekt. Marginaliserer posen, indtil den er fast, i de fleste tilfælde også er ikke en mulighed. Ingen ønsker at eje en ubrugelig carry alle. En professionel vil gøre et stort stykke arbejde for at reparere den ødelagte sag håndtag. Men i mangel af deres service, kan du faktisk tage ansvar og gøre nogle midlertidige rettelser selv. Disse enkle retningslinjer bør hjælpe dig med at reparere en brækket sag håndtag. Det kan endda være en permanent fix, især hvis du har hænder og færdigheder en professionel.

  1. Først fra alle, så tjek den knækkede håndtag af posen, taske eller laptop. Undersøg, hvordan det plejede at være knyttet. Var det syet på plads? Blev skruer bruges til det? Er det bare håndtaget eller ring indehaveren også beskadiget? Hvis det er tilfældet, skal du også nødt til at reparere eller udskifte dem, sammen med håndtaget.
  2. Få diametrene af håndtaget og dens ring ved at måle præcist. Du skal bruge de særlige for dette, så det er nemmere for dig at finde en erstatning håndtag, der bærer den rigtige størrelse.
  3. Når du har undersøgt, hvor omfattende skaden er, bliver du nødt til at købe en erstatning håndtag, herunder ringe, der går med det. Kontroller hardware, hjem ware og specialbutikker for dette. Du skal finde en, der er af samme størrelse og længde som din brudt sag håndtag. Hvis du ønsker at få et nyt design, der er masser, der er til rådighed. Håndtag kommer i læder, vinyl, plast, lærred, metal eller andet materiale. Sørg for at få en, der stadig passer taske eller mappe.
  4. Installation af udskiftning sag håndtaget er ikke en vanskelig ting at gøre. Hvis håndtaget kommer med en lås, så det ville være lettere at sætte dette i posen, som du bare nødt til at hægte dette over de eksisterende ringe. Hvis ringen selv er beskadiget selv, skal du fjerne de gamle først, før du placerer de nye.
  5. Hvis du skal udskifte håndtaget ringe, skal du også have tænger klar. Det er også tilgængelig på isenkræmmere.
  6. For at åbne det op, klemme tangen i ringen og derefter vride den for at åbne. Når dette er gjort, kan du glide ringen.
  7. Sæt den nye ring ved at dreje den åben. Sørg for, at du ikke bredte dette som du vil slå sig metallet og gøre den ubrugelig.
  8. Når den åbnes, kan du nemt skubbe ringen på plads, sammen med den nye sag håndtag. Brug dine tang igen at vride så tæt.
  9. Spænd enhver forbindelse eller skruer bagefter. Saml posen med den nye håndtag, for at sikre, at dem, du installerede har en stabil struktur eller at det var korrekt justeret.

Denne vejledning kan være gældende for alle typer af brudte sag håndtag såsom laptop håndtag, en bagage håndtag eller en lomme håndtag.