Hvordan at opretholde en tæt hæk ved Beskæring

Leder efter planter kan være en fornøjelig opgave. Du er nødt til at give dem nok vand og nok sollys til at holde dem friske og fuld af liv. Fastholdelse af en hæk, men kan være ganske tidskrævende. En afdækning skal beskæres ordentligt for at have en god æstetisk appel. Prøv at holde tips nedenfor i tankerne, når beskæring din hæk.

  1. Købe de bedste beskæring værktøjer, du kan få dine hænder på. Få dem, der er lavet af stål af høj kvalitet til at give dig en bedre og mere smidig cut. Få anbefaling af en havearbejde ekspert eller bare nogen på havearbejde butik. Du har brug for beskæresakse, grensakse og sakse. Brug de rigtige saks til at fjerne omstrejfende grene og blade.
  2. Få et par tykke handsker, der er behageligt for beskæring. Du skal også bruge en stige. Hvis du ønsker at være virkelig forsigtig, få sikkerhedsbriller. Små grene kan gå ind i dine øjne og forårsage intensiv skader på synet.
  3. Du bør også overveje den tid af året, når at beskære. Nogle hække er bedre beskåret, når bare du kan se alt. Det ville være som at se på en Xray film af dit anlæg. Du kan straks se, hvilke grene at klippe og se status for din hæk. Også, du sandsynligvis nødt til at vente et år, før du starter beskæring efter den indledende plantning. Den undgår uregelmæssig vækst.
  4. Beskær ikke, når hækken begynder at blomstre. Gør det, før det sker for eksempel Springtime. Det er virkelig afhænger af, hvornår din hæk ikke er i sin blomstrende tilstand.
  5. Nogle af jer tror måske, at bare tage ud grene oven på hækken vil holde din hæk sund. Det er så forkert. Hvad der sker, er du ikke ville være i stand til at holde indersiden af ​​din hæk sund.
  6. Forme din hæk på en måde, at toppen er bredere end bunden kan forårsage tidlig død for dit anlæg. Sollyset kan kun nå toppen, du ser, fordi det dækker den nederste del af hækken.
  7. Når beskæring, forsigtigt gå til indersiden af ​​hækken og skæres omkring 1/3 off døde grene inde. Hvis du ikke gør det, kan det blive usundt. Ligesom mennesker, er det ikke kun brug for ekstern, men også intern pleje.
  8. Hvis du ønsker en vejledning i beskæring bredden og højden af ​​din hæk, får en streng, træpæle og grensakse. Bare sætte indsatsen omkring dine hække og binde strenge at holde dem stå sammen som en vejledning. Sæt strenge på toppen af ​​hække, der forbinder igen ved indsatserne. Så trim på de områder, der ligger uden for grænsen, du har angivet det i. Trim siderne og toppen, efter at du har rettet indersiden af ​​hækken.

Fastholdelse af en tæt hæk kræver ordentlig teknikker og pleje. Glem ikke at vande dine hække og sørg for, at de er steder, der kan nås med nok sollys. Igen kan den ydre fremtoning af din hæk være smuk, men du skal sørge for, at indersiden holdes sundt at gøre det længe.