Hvordan at nyde en ferie på Maldiverne

Ofte Maldiverne helligdage er lufthavn-båd-resort-båd-lufthavnen. Intet galt med dette overhovedet. Den resorts er for det meste isolerede øer med smukke strande og med livet i havet lige der at jage dine tæer og alle de faciliteter, du kan forestille dig. Dybest set, hvis den samlede nedkøling ud er din hensigt, er det her at gøre det. Men for mange, efter et par dage, medmindre det er bryllupsrejse tid eller en komplet forpligtelse til hænge over, tid begynder at trække. Så hvad gør du?

Trin 1

Tilbringe nogle dage i Male. Tilbring en dag og nat i Male. Hvis du er på en pakke, det er svært. Men hvis du kan bestille dig selv, skal du gå til din udvej, og derefter flytte til Mand for den sidste nat eller to før du flyver hjem. De få Hoteller i denne hovedstad er stor. Alle en stjerne eller to og ingen "måner". Mere end 100.000 maldivere lever i disse 2 kvadratkilometer, og du kan se det hele på hovedgaden, Majeedhee Magu. Gå ikke glip fiskemarkedet ved siden af ​​havnen. Den daglige middag indkøb af beboerne er en stor scene. Det er noget af en oplevelse. Af den måde, sørg for at have anstændige tøj som mager dem vil tiltrække opmærksomhed og fornærme mange maldivere.

Trin 2

Tag færgen til Hulhumale. Det er omkring 20 minutter fra Male. Dette er hjemmehørende ø med god snorkling og et par lokale restauranter. Foran havnen er ankerpunkt for "Safari Boats" ... som kan tage dig til at dykke steder du kan ikke forestille dig. Hvis du ikke gør dette, alt hvad du vil have, er resort fødevarer ... der er stor .... men det er international. Prøv nogle "korte eats" ... virkelig billig snacks i samme kategori som arabisk Mezeh eller spanske tapas eller endda Dim Sum. Lille bid først - et par af dem er rene raketbrændstof! Der er et par meget nice gæstehuse, der vil leje dig en dag værelse, så en picnic er ikke udelukket.

Trin 3

Gøre lidt hjemmearbejde på Maldiverne. Maldiverne har en meget interessant historie. Det var en sultanatet én gang og Sultanens efterkommere lever stadig i Male. Det var så godt et britisk protektorat, så der er en stor lufthavn i det sydlige Maldiverne, der er nu åben for flyvninger til resorts tæt ved. I dage tidligere, de enorme Vulcans bruges til at lande der, og den britiske gemte deres flåde i Addu havn når japanerne næsten invaderede Sri Lanka i 1940'erne. Det marine liv er virkelig fantastisk. Selv havnen vandet er klart nok til at se hundrede arter. Selv om dette ikke er dit interesseområde, læse lidt om dette, så du ikke får at forstyrre wrasse beskytte sine æg eller en Titan ... som helt sikkert vil give dig en nibble! Du kan se små hajer og rokker fodring ret på kysten. Ville det ikke være fantastisk, hvis du kender en lille smule om dem? Bare vær forsigtig med ikke at kede dine kolleger gæster med hvad lidt du kender.

Trin 4

Tal med de lokale, der arbejder i resorts. Lad dem fortælle dig noget om livet i deres øer, om deres familier, deres drømme. Nogle af dem kommer fra øer meget længere væk fra din resort. Tal med srilankanere, de bangladeshere og filippinere, der arbejder der, også ... hvad store historier, og hvad et indblik i en anden side af livet.

Trin 5

Gå resort hopping. Hvis du har tid og penge, bog selv for 2 eller 3 dage i en udvej i den nordlige del af Maldiverne og derefter flytte til en anden i syd. Oplev flyver i et lille fly ... virkelig fantastisk Twin Otter ... som skal være verdens hårdeste fly! De er brugt som taxaer hele Maldiverne. Kæmpe pontoner og aldeles pålidelig. Og har ikke meget bagage. Pak let for din rejse til Maldiverne. Alt du bære hele dagen er din svømmetur gear og et par silke roll ups for aftenen. Du kan gå meget tyndt i resorts. Blot bringe en anstændig outfit til at gå ud til øerne. Glem skoene!

Maldiverne er et paradis og et ferie du vil virkelig nyde ... men du kan bringe gode minder tilbage, hvis du gør en lille indsats.