Hvordan at lave dine egne smykker

Smykker making er en aktivitet, som du kan nyde, uanset din alder, evner eller status. Realiseringen halskæder, armbånd eller øreringe fra bunden er en meget givende oplevelse, som du kan få til at bære dine egne brikker, dele dem som gaver, eller sælge dem til at hjælpe dig med at træffe ekstra indkomst. For begyndere, overveje de tilsvarende punkter.

1. Kom bekendt med de materialer og forsyninger, der er nødvendige for dit projekt. Der er tonsvis af værktøjer, du kan bruge, men et par væsentlige er følgende:

  • Perler. Du kan oprette tilpassede halskæder, øreringe og armbånd ved hjælp af forskellige perler, der kommer i forskellige størrelser, former, farver og finish. De populære typer, der anvendes til smykker er sten perler, pony perler, signalhorn perler, frø perler og spacer perler. Andre typer er glas, ben, metal, perler, ler, skal, etc.
  • Spænder. Eksempler er krog og løkke, der kan gøres i hånden med wire, toggle lås som er enkel og elegant - ideelt til tykke halskæder, tønde lås, der er enkel, men attraktive på armbånd og fodlænker, hummer klo, som er sikker og nem at bruge og til parres med en delt ring eller hoppe ring på den anden side, og fjederring, som er den klassiske og billige art.
  • Strenge. Til snor dine perler på, du har brug for materialer som tråd, nylon, silke tråd, monofilamenter, silamide, elastik, voksbehandlet hør snor, lædersnor, etc. Wire er populært for at bøje dine smykker til former eller gøre løkker og armringe. Det kommer i forskellige størrelser, former og grader af hårdhed og blødhed. Den mest almindeligt anvendte form er rund, halv rund anvendes typisk til indpakning omkring andre stykker ledning til at forbinde dem, og offentlig bruges til mange indpakning projekter og pæn for at gøre armbånd armbånd. Brug en snor medium efter hvad der er egnet til dit type smykker.
  • Ringe og ben. Eksempler er hoppe ringe, split ringe, Perlestave, øje pins, perle tips og øre ledninger blandt andre. Disse bruges til at forbinde forskellige dele eller stykker af dine smykker.
  • Andre materialer. Afgørende for smykker at gøre, er tænger såsom kæde næse tænger, runde næse tænger, bidetang, sakse, hamp, perle bord, jig bord, polymer ler, lim og containere. Der er mange andre materialer, du kan bruge, afhængigt af kravene i dine smykker projekt.

2. Gå let på dit første projekt. Uanset om du vil lave et armbånd, halskæde eller et par øreringe, vælge simple mønstre og design, medmindre du ønsker at udfordre din kreativitet på dit første forsøg. En stor og billig idé ville være at finde gratis smykker making tutorials på internettet. En masse tips til startere er tilgængelige på internettet til at hjælpe dig med det grundlæggende, fra at vælge en passende farve og størrelser af dine materialer, ved hjælp af passende værktøjer, snor eller fastspænding dine brikker sammen, til efterbehandling dit projekt.

3. tage klasser til smykker making teknikker. Det er, hvis du ønsker at gøre en seriøs hobby eller forretning ud af at gøre smykker. Få oplysninger fra din lokale samfund eller offentlige skolesystem på håndværk gør kurser især smykker at gøre klasser. Internettet har også et væld af ressourcer til dette.

Hvis du har et øje for design, behøver du kun at lære det grundlæggende, såsom hvordan man korrekt brug af smykker making værktøj og du er fri til at praktisere din egen opfindsomhed.