Hvordan at komme med en afhandling erklæring

Specialet erklæring er den vigtigste del af din forskning papir, fordi det er den vigtigste idé, at din forskning vil dreje sig om i løbet af din diskussion. Det er den deklarative sætning, du vil have dine læsere til at forstå efter at have læst din forskning. Og have en til dit papir vil hjælpe dig med at indsnævre de mål og forskning, du behøver at gøre. Følg tips nedenfor for at vide, hvordan man tænker op en afhandling erklæring til dit papir.

Det skal du bruge:

  • En kreativ sind
  • Referencer af dit valgte emne

Afgøre, hvilken type papir, du arbejder på. Du er nødt til at vide, hvilken slags papir du ville skrive på (f.eks analytisk papir, argumenterende papir, afhandling), før du begynder brainstorming for idéer. Vide, hvad slags papir du ville arbejde på vil afgøre, hvor kompliceret og omfattende din opgaveformulering skal være.

Vælg et generelt emne for dit speciale. Find en generel emne, der er relateret til dit kursus, og som du er meget fortrolig med. Sørg for, at emnet er interessant, og det bør ikke være for almindelig eller for uklare. At vælge et emne, du er meget velkendt og velbevandret med ville gøre din forskning lettere, fordi du ville være forsker noget, du kan lide.

Forskning din generelle emne grundigt. Find referencer om din generelle emne og forske i, hvordan du kan gøre et forsknings-papir om det. Find ud af om dit emne havde været brugt til forskning før, og finde ud af, hvis du kunne foretage en ny forskning ved hjælp af et andet perspektiv eller metode. Søg efter visse spørgsmål vedrørende dit valgte emne, der endnu ikke er afklaret, eller endnu ikke er forsket om, så afgøre, om du ville være i stand til at komme med et forskningsprojekt, der ville besvare disse spørgsmål.

Brainstorm din afhandling erklæring. Efter forsker om din generelle emne, kan du følge de forslag og tips nedenfor for at gøre din afhandling erklæring.

  • Speciale udsagn er normalt svar eller løsninger på uløste spørgsmål i emnet, så tænk på visse uløste spørgsmål / s og løsningerne på det til dannelse af en afhandling erklæring.
  • Sørg for, at uanset hvad deklarativ idé, at du kommer til at præsentere, ville der være nok beviser til at bevise, at ideen eller anden forskning at bekræfte.
  • Søg efter en bestemt perspektiv, der kunne bruges til dit emne, som ikke har fået nok tidligere forskning. Det skal være interessant og måske kontroversielle til at gøre din afhandling erklæring skiller sig ud.
  • Begræns dit centrale idé i en kortfattet sætning hævde en bestemt idé, og sørg for, at erklæringen ikke er for bred eller for vag. Tanken må ikke være for kedeligt enten.

Rådfør dig med din professor. Efter at din afhandling erklæring, rådføre sig med en myndighed tal og se om det er acceptabelt for forskning. Du skal muligvis foretage nogle ændringer og ændringer i din afhandling erklæring, hvis du opdager, at der er plads til forbedringer.

Vær kreativ i din tilgang, og tænke logisk, hvis din forskning er mulig. Med din afhandling erklæring kan du begynde at være seriøs med at skrive din forskning papir.