Hvordan at forlænge levetiden af ​​din bils dæk

Vidste du, at mindst 43.000 amerikanere dør hvert år af kørebaner ulykker som rapporteret af National Highway Traffic Safety Administration? Mens 40 procent af disse ulykker skyldes DUIs, nogle af dem kommer fra blæst ud dæk. Når du kører ved hjælp af udtjente dæk, er du sandsynligvis til at bringe bilens hjul ramme. Følg disse enkle trin for at forlænge levetiden på din bils dæk:

  1. Kontrollér regelmæssigt alle dine dæk 'lufttryk. Du kan gøre dette én gang om måneden, i det mindste, og oftere, når vejret er koldt - fordi luften inde i kontrakten dæk i koldt vejr. Følg producentens anbefalede dæktryk eller PSI. Du vil normalt finde denne stemplet på dækkets side eller siden portens sidekarm af føreren. Du kan kontrollere lufttrykket dig selv ved hjælp af en bil sporvidde, eller har tjenesten besætningen på din lokale tankstation gøre det for dig, når du gas op eller få en bilvask. Stol ikke på gætterier.
  2. Sørg for, at lufttrykket i alle dine dæk er lige højre. Har du nogensinde taget en tur med et dæk med lav på luft? Du må ikke gøre dette til en grim vane. Du vil aldrig vide, hvornår at dæk vil give ud på dig. Må ikke over-puste dine dæk eller dæk, enten fordi det kan føre til en blæst et dæk og en grim ulykke. Har alle dæk kontrolleret, pronto. Stol ikke på gætterier eller en visuel kontrol.
  3. Kontroller slidbaner mens du kontrollerer dæktryk eller vaske din bil. Dæk har strips kører på tværs af slidbaner kendt som "bære stænger" eller strimler, der kører på tværs af dækkets tråd, og som vises, når slidbaner er for slidt ned. Du kan ikke køre rundt, når slid barer på dine dæk viser. Det er ulovligt og farligt.
  4. Få din bil på linie. Har du nogensinde lagt mærke til din bil afdrift, når du løsne din greb om rattet? Kom ind i en mindre ulykke og bøjede en fender? Har du regelmæssigt passerer hullede veje? Så er det på tide at få din bil på linie. Kom godt i en frontend tilpasning mindst hver sjette måned er fantastisk til din bil.
  5. Tjek dine støddæmpere. Støddæmpere hjælpe dine dæk slides jævnt som vil hjælpe med at forhindre, at dækkene kan sprænge eller udfladning uventet.
  6. Mærk vibrationer. Føler du dit hjul vibrerende når du kommer til bestemte hastigheder? Så er det tid til at få dine hjul afbalanceret.
  7. Husk at få dine dæk roteret. Dette vil hjælpe dem til at bære jævnt. Hvis du ikke kan gøre det selv, kigge efter fagfolk til at gøre dette for dig.

Være en ansvarlig ejer bilen! Du kan nemt indarbejde disse tips om hvordan man forlænge levetiden på din bils dæk i din rutine eller endda spørge andre mennesker til at gøre nogle af disse for dig. Spar penge på dyre nye dæk, bil reparationer og i sidste ende køre sikkert til din destination ved konsekvent at følge disse tips.