Hvordan at finde den perfekte Majorette Uniformer

Hvordan at finde den perfekte Majorette Uniformer
Majorette Beklædning Idéer

Langt borte er de dage af søde Majorette uniformer med korte, tasseled støvler og flippede nederdele med matchende militær stil, frog-lukket, jakker. Cuteness i Majorette uniformer kan stadig findes, men mere gymnasier søger uniformer med flash og blænde af et show kostume, sammen med en egnet til at understrege den atletiske og tonet form af deres majorettes.

Den Majorette Uniform optrapper

Formålet med Majorette har bevæget noget ud stafetten Twirling, og nu er de fleste, hvis ikke alle, korps har indarbejdet dansetrin, flag og endda Twirling bånd og stave, i en præcision trup indsats. Majorettes tjene en vigtigere rolle som fortolkere af de bands spiller, samt til at tegne øjet på bevægelse, der ledsager lyden af ​​marcherende band selv.

Kostumer ikke længere at være smuk. De skal have den følelse af stil, kombineret med let bevægelse, og definition krop til at tegne og holde opmærksomhed. Majorettes er atleter først og fortolkningen af ​​bandet musik kan gøre eller bryde en konkurrence, samt fyre op en fredag ​​nat tilskuerne.

Uniformer skal afspejle i stil og design, at majorettes er en del af bandet, samt fremvise deres bidrag som entertainere.

Hvor at finde store Uniformer

Et besøg på Stars Dance Wear.net viser, hvor langt majorettes uniformer er kommet. En stor del af de steder dans tøj er blevet kostumer til majorettes til regelmæssige såvel som særlige konkurrence slid. Hip-kramme bukser, toppe, bare arme, og feature flæser, slashing, og pailletter er dagens orden. Farverne er lysere og hovedbeklædning har caps, fedoras og endda hættetrøjer.

Hvordan at finde den perfekte Majorette Uniformer

Kenerly Kreations, Inc. com genopliver traditionen af ​​Majorette uniform, men med et moderne twist. Den grundlæggende Majorette trikot er nu sequined, frynsede, og anvendes på en meget pasform krop strømpe. Priserne afspejler kvaliteten af ​​håndarbejde for disse stykker så godt, og er absolut konkurrence værdig.

Vis Off.com har nogle spektakulære Majorette kostumer og funktioner hvirvler, kostumer med en flamme effekt, slashing, draperet chiffon, og nok pailletter og glitter at gøre designer Bob Mackie jaloux. Igen, pris pr uniform er ret dyrt, men virksomheden tilbyder et fantastisk udvalg af stilarter, farver og materialer.

Appellerer til idrætsudøveren

Ud over de egentlige uniformer, har warm-up dragter, sko, tilbehør og endda hairpieces er designet til majorettes. Ofte er prisen på disse er meget mere overkommelige, især hvis bestilt i bulk-partier, og kan endda være inden for rækkevidde af den gennemsnitlige forælder at give som en speciel ferie eller fødselsdagsgave.

Sweatshirts, shorts, capris og warm-up jakkesæt tillade en Majorette at øve udenfor i gear designet til at væge fugt væk fra kroppen.

Hairpieces og hår tilbehør er designet til det hårde brug en atlet vil give dem. Deres pris spænder i $ 20- $ 65 arena.

Majorettes og Krop Overensstemmelse

På grund af den stigende udgift forbundet med Majorette uniformer, har mange gymnasier og universiteter, der er nedsat obligatoriske vægt og højde restriktioner for deres majorettes. At kalde det sundt at udsende en opfordring til unge kvinder til at være en vægt og størrelse, som falder i parametre, kollegium personale er meget opmærksomme på, at kroppen fitting, skimming Majorette uniform er nådesløs til den kvindelige form.

Nogle gymnasier er blevet taget til opgave ved piger for obligatoriske vægtgrænser, mens deres mandlige kolleger ikke har den samme begrænsning. Men faktum er, som med gymnastik, og dans, ingen andre steder, i form af en ensartet, er kroppen, så afsløret.