Hvordan at finde den bedste brillestel for din ansigtsform

For de fleste receptpligtige brillebærere kan det være et dilemma, når det kommer til at vælge den rigtige ramme, der vil matche deres ansigtsform. Recept briller kan skjule de mest udtryksfulde funktioner i dit ansigt - dine øjne - derfor er det meget vigtigt, at du vælger den rigtige ramme til at gøre op for det ved at definere formen af ​​dit ansigt, så resten af ​​dine ansigtstræk vil blive fremhævet. Nedenfor er nogle tips, der vil hjælpe dig med at finde de bedste brillestel, der passer din ansigtsform.

Tre vigtige faktorer. Der er tre ting at huske på, når du vælger brillestel. Disse tre ting vil fjerne den kedelige opgave at forsøge på flere brillestel for at se, hvilken en vil se det rigtige for dig. Hvad er de ting, du skal huske? En, bør rammen supplere din bedste funktion. Hvis dine øjne er blå, vil en blå ramme bringe dine øjne i fokus og fremhæve deres farve. To bør brillestel kontrast med konturerne af dit ansigt. Tre, bør størrelsen af ​​brillestel stå i forhold til størrelsen på dit ansigt. Ydersiden af ​​rammen bør være i overensstemmelse med omridset af dit ansigt. Armene af rammen skal ikke trykke på siderne af dine øjne og din templer.

Samlet form. Næste du nødt til at kende den overordnede form af dit ansigt. Ansigtsformer er generelt klassificeret som runde, aflange, ovale, trekant, omvendt trekant, firkant og diamant.

  • Runde. Da et rundt ansigt dybest set ikke har nogen vinkler og samme andel rundt, en kvadratisk ramme er egnet. Smallere rammer vil forlænge dit ansigt.
  • Oval. Dem med ovale ansigter bør kigge efter en bred ramme, en, der er så bred som den bredeste del af ansigtet.
  • Aflange. Folk med aflange ansigter bør bruge brillestel, der har mere dybde, med nogle detaljerede oplysninger eller kontrasterende arme at forkorte ansigtet.
  • Trekantet. Katteøjne rammer eller dem med detaljer på den øverste del af brillestellet vil se godt ud på en person med en trekant-formet ansigt. Dem med en spids hage og bredere pande eller et ansigt, der er formet som en trekant kan minimere bredden på den øvre del af ansigtet med uindfattede linser eller dem, der er bredere ved bunden. Brug lyse rammer vil også arbejde bedst for denne ansigtsform.
  • Diamant. En diamant formet ansigt, en, der er smal på toppen, bred i midten og smal på kæben linje vil se godt i brillestel egnet til dem med trekant, hovedet trekant og aflange ansigter.
  • Square. Nogen med en firkantet ansigt skal se til brillestel, der er smallere eller ovalt eller bredere end omridset af ansigtet.

Hår stil og farve. Du bør også overveje din frisure og hårfarve, din hud farve og farven på dine øjne, når du vælger brillestel. Dem med varme hår og hudtoner skal gå med brillestel med varme, jordfarver, mens dem med koldt hud og hår farve skal gå for dramatiske kontraster eller til lyse farvede rammer.

Der er hjemmesider, der vil hjælpe dig med at bestemme din ansigtsform og den anbefalede form for brillestel. Du kan besøge SpecMakers.com eller LensCrafters.com hvor du selv kan uploade eller fotografi og se efter de anbefalede brillestel.