Hvordan at finde de bedste luksus Hoteller i verden

Ordet "luksus" gør du forestiller ikke bare ren fornøjelse, men overbærenhed i ultimativ ekstravagance og de fineste af alt. Luksus rejser til beach hoteller, hotel resorts og boutique hoteller, betyder en oplevelse med upåklagelig service, enestående raffinement, imponerende indretning, og innovative faciliteter og omgivelser.

Her er nogle luksus hoteller og deres fremhævet features:

 • Atlantis Hotel (Paradise Island, Bahamas). Dette hav-tema udvej er på den smukkeste strand i verden. Det har en bred vifte af værelserne, som kan give en unik og magisk oplevelse for hele familien. Den er udstyret med salt og frisk vand laguner og pools, fantastiske vandfald, spændende vand eventyr, og en marine habitater med undersøiske formationer og lagunen udstillinger.
 • Royal Windsor Grand Palace (Bruxelles, Belgien). Værelse markeringer designet af berømte modedesignere, har malet vægge af en italiensk kunstner og gulve i romersk sten og ceruse træ. Dette hotel er tæt på Sablon Antik Square, med Grand Palace blot en gade væk.
 • Grand Rotana Resort & Spa (Sharm El Sheikh, Egypten). Et luksuriøst hotel ved havet, du har en privat strand, kan windsurfe, svømme i en lagune-pool, snorkel, ride kameler eller heste, besøge gamle steder eller tage en ørken safari.
 • Martinez Hotel (Cannes, Frankrig). Etableret som Riviera flagskib hotel, det øger komfort, elegant stue, og æstetiske teknologi overtoner. Det er beliggende ved havet foran den berømte Boulevard de la Croisette.
 • Steigenberger Frankfurter Hof (Frankfurt am Main, Tyskland). Hotellet kaldes et levende monument over femstjernede hoteller på grund af sin overdådige møbler og sofistikerede underholdning og kommunikation.
 • Al Manshar Rotana Hotel (Kuwait, Kuwait). En moderne fem-stjernet hotel med en tag pool med udsigt over udsigt over bugten og Kuwait Harbor. Det har en udendørs jacuzzi, og luksuriøse værelser med tekøkken.
 • Avenida Palace (Lissabon, Portugal). En storslået hotel i hjertet af byen, bygget i 1892 som et palads egnet til royalty. Det har en fantastisk udsigt over Marques de Pombal-pladsen og São Jorge.
 • Silken Puerta America (Madrid, Spanien). Verdensberømte designere og arkitekter skabt denne unikke, luksus drøm hotel. Fundet på en villavej, har du nem adgang til de bedste steder i byen, den verdensberømte Avenida de America, og butikker på Serrano Street.
 • President Wilson Hotel (Genève, Schweiz). Designet til statsoverhoveder, der rejser, ligger hotellet ved siden af De Forenede Nationers hovedkvarter. Det har en kejserlig suite beskyttet af punkttegn bevis glas, sengelamper alarmknapper, og en privat elevator for adgang.
 • Burj Al Arab (Dubai, De Forenede Arabiske Emirater). Denne symbolske og legendariske hotel designet til at ligne en bølgende sejl, er et af verdens mest fotograferede strukturer. Dette suitehotel er oplyst af koreograferede vand og ild belysning, og giver personlig service af højt uddannede butlers, chauffør Rolls Royce, in-suite check-in, og private receptioner per etage.
 • The Royal Hawaiian (Honolulu, Hawaii, USA). Kaldet "The Pink Palace of the Pacific," det mere end 75 år gammel Waikiki vartegn fortsat at være et ikon. Det anerkendes i verden som en endelig destination, der giver gamle verden luksus med moderne komfort.
 • Four Seasons Hotel (New York, USA). Dette boutique-hotel har gardiner med guldtråd, perlemor indlagt vægge, sofaborde med haj hud, og et vandfald i Zen værelset. Dens by placering giver en malerisk udsigt over Manhattan.

Rejser til de bedste luksus hotel resorts, strand hoteller eller boutique hoteller, giver dig en oplevelse komplet med fantastiske omgivelser, suiter af kvalitet møbler og udsøgte sengetøj, og upåklagelig service standarder med sans for detaljer.