Hvordan at bygge et hus i The Sims

At spille Sims er virkelig behageligt for mange og konstruere en personlig hus til din Sims familie til at leve i, er virkelig ganske interessant. Må ikke du ønsker at have denne indflydelse til at ændre dine simmeres boliger? Manipulere strukturen i deres boliger til hjælp for dine simmere, samt dit spil. Konstruktion af en bolig i Sims er ikke så svært. Alt du skal erhverve er lidt kendskab og masser af fantasi. De følgende trin vil give dig en coaching på hvordan du bygger din Sims hus.

  1. Planlæg design skitse af huset. For at oprette et hus, der er mere spilbare, foretrækker en simpel ordning. Tænk på de Sims 'dag for dag rutine. For eksempel overveje, hvad de gør efter at vågne op om morgenen. Prøv at placere område af deres første aktivitet tættere på soveværelset, så det er lettere for Sims at finde vejen. Byg tre foret korridor for at undgå passage problemer.
  2. Påfør væggen værktøj til at bygge de tre største værelser i huset. Disse vil være stuen, spisestuen, og køkkenet. Hvis tænkeligt, gøre brug af diagonale vægge, da de tilføje til værelset score og hjælpe slippe af med nogen boxed følelse.
  3. Sørg for, at Sims hus du designer er ikke overdrevent stor eller for petite. Store boliger tage mange Sims timer at gå rundt. På den anden side, vil små huse udvikle en begrænset følelser. Opret ikke nogen uvæsentlig indkvartering, såsom et walk-in closet eller et opbevaringsrum.
  4. Administrer muren værktøjet igen og lave to flere værelser. Disse ville være det store soveværelse og badeværelset. Opret et eller to mindre soveværelser, hvis der er Sim børn. Disse værelser skal være mindre end stuen, men større end badeværelset. Det er en generel regel, at badeværelset skal være halv størrelse af det store soveværelse.
  5. Læg i gulve og beslutte på tapetet design til huset.
  6. Pynt og indrette huset med enkle fornødenheder.

Du kan også overveje følgende yderligere tips, før du starter din konstruktion:

  1. Hvis du absolut starter fra bunden, se på forskellige hus layouts / planer og ændre dem til at være brugbar for simmere. Selvfølgelig faktiske hus layout er generelt for store til at være realistisk.
  2. Du kan tilpasse layoutet af dit eget hus eller en vens hus og revidere det at være passende til at Sims levestandard.
  3. Blyant i layout på papir for at hjælpe dig med idégenerering. Det er bedre at trække på millimeterpapir, udnytte kasserne som fliser.
  4. Download en nøgne hus, gør det din egen, og omdanne det ved at tilføje og fjerne vægge.

Efter disse retningslinjer for at bygge et hus til dine simmere vil helt sikkert gøre at spille spillet sjovere.