Hvordan at bringe tilbage et dødt batteri

Hvis din bil ikke vil starte, chancerne er du har forladt dit lys på og drænet batteriet. Dette er en af ​​de mest almindelige bil problemer, som man kan støde på. Hvis du har drænet batteriet, behøver du ikke at købe et nyt batteri som en løsning på dit problem. Køb et nyt batteri er meget dyrt. Der er en måde at bringe tilbage din dødt batteri ved bare at bruge nogle bil værktøjer og elementer, som du kan finde i huset.

Her er de trin, hvordan du kan bringe et dødt bilbatteri tilbage:

  1. Materialer. De materialer, som du får brug for at bringe din dødt batteri tilbage til livet er en batterioplader, tænger, skruenøgle, jumper kabler, stålbørste, bagepulver og vand. Du skal også have en bil, der har en kørende batteri.
  2. Forberedelse. Bring bil, der har en god batteri ved siden af ​​din bil. Kør motoren i denne bil. Åbn hætten af ​​din bil og få jumper kabler. Få den røde klemme og bruge den til at oprette forbindelse til den positive terminal på batteriet. Den sorte klemme skal derefter forbundet til den negative terminal. Den anden ende af jumperkabel har også disse to klemmer. Forbind de to klemmer på dødt batteri, ligesom du gjorde tidligere.
  3. Opladning af dødt batteri. Nu, hvor jumper kabler er tilsluttet, skal du vente et stykke tid, da de døde batteriet begynder at oplade. Du skal gøre det muligt for et par minutter for dette. Efter et par minutter, så prøv at starte bilen med de døde batteri. Hvis bilen starter, kan du allerede fjerne jumper kabler fra batteriet, men lade bilen kører.
  4. Tilføjelse bagepulver. Når du har fjernet de jumper kabler, kan du bruge stålbørste og rengør polerne og huller på batteriet. Nu får et par teskefulde af bagepulver og opløse det i en kop vand. Put denne løsning inde i batteriet og sat tilbage batterikablerne, hvor de hører til.
  5. Ved hjælp af en oplader. Du kan oplade din bil batteri ved hjælp af en 12-volt batteri oplader. Brug klemmer og forbinde dem, hvor du har tilsluttet dem tidligere. Lad bilen batteriopladning i et par minutter det, så du kan køre din bil.

Det er skridt til, hvordan du kan genskabe en død bil batteryâ € ™ s liv. Det er vigtigt, at du kender disse trin, så du ved hvad du skal gøre i nødsituationer. Når du ved, hvad du vil gøre, wonâ du € ™ t nødt til at spørge nogen hjælp fra en auto firma eller du wonâ € ™ t nødt til at købe en ny bil batteri.

Hvis du er på farten meget, er det vigtigt, at du kender nogle af de nødprocedurer, som du kan få brug for, når du står med en bil problem. Nogle af de andre almindelige problemer, du kan støde på er et fladt dæk eller en overophedning bil. Lær, hvad du skal gøre, når du oplever disse problemer.