Hvordan at begynde at skrive Førskole billedbøger til børn

Hvordan at begynde at skrive Førskole billedbøger til børn

Hvis du spekulerer på, hvordan at begynde at skrive førskole billedbøger til børn, skal du fortsætte med at læse for at få nogle forslag.

Tips om, hvordan at begynde at skrive Førskole billedbøger til børn

Hvis du er interesseret i at skrive en billedbog, den første ting du skal gøre er at tage et godt kig på det eksisterende marked. Hvis du ønsker at skifte fra en forbruger af børns billedbøger til en person, der producerer dem, er du nødt til at foretage nogle markedsundersøgelser først.

Tjek det eksisterende marked

Besøg dit lokale bibliotek eller en boghandel for at få en idé om, hvilke typer af børnebøger, der er på markedet i øjeblikket. Få oplysninger om, hvilke der er aktuelle bestsellere og studere dem omhyggeligt for at få en idé om, hvorfor de er populære.

  • Hvilke temaer bruges?
  • Hvordan forfatteren strukturere historien? Er han eller hun bruger rim eller visse sætninger til at fortælle historien?
  • Hvad er mindeværdige om personerne i bogen?

Finde en niche

Bogmarkedet Børnenes allerede stærkt konkurrencepræget, og det ser ud som næsten hvert emne, at børn kan være interesseret i er allerede blevet behandlet. Du behøver ikke at genopfinde hjulet, men du nødt til at finde en anden vinkel for din historie, der ikke er skrevet om flere gange allerede. En anden strategi, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken slags historie du ønsker at skrive er at tilbringe tid med nogle førskolebørn. Se, hvad slags ting, de er interesseret i. Spørg dem, hvad slags bøger, de kan lide at se på og har læst dem. Du kan også ønsker at tænke på din egen barndom og den slags bøger, som du har haft på det tidspunkt i dit liv.

Begynde at skrive

Du behøver ikke at skrive dine børns historie på én gang. Hvis du ønsker at blive forfatter, skal du blot begynde at skrive. Køb en notesbog til at nedskrive dine tanker. På dette tidspunkt, behøver du ikke at skrive fulde historier, men du behøver for at komme ind i vane med at skrive ofte.

Udvikle din historie og tegn

Når du får en idé til en historie, begynder at arbejde på at udvikle det. Du vil gerne gøre tegnene i din historie mindeværdige på en eller anden måde. Når du overvejer, hvordan man begynde at skrive førskole billedbøger til børn, skal du huske, at du ikke er begrænset til kun at medtage menneskelige tegn i din historie.

Har nogle sjove med de tegn, du opretter. Er de mennesker, som lever i denne tid? Er de fra fortiden eller fremtiden? Er det tegn en type dyr? Er det et formål af en slags, der har beføjelse til at fortælle en historie? Hvis du er forfatteren, kan du beslutte, præcis hvilke tegn vil være i din historie, og hvilke slags situationer, de vil være i.

Tilbring tid Polering din historie

Mere end sandsynligt, vil du nødt til at bruge lidt tid med din historie, før du selv kan tænke sende den til et forlag. Dette er en normal del af processen. Du kan endda nødt til at sætte din historie væk for en tid og komme tilbage til det senere for at få et nyt perspektiv. Det kan være nyttigt for dig at have en anden læst din historie og give dig noget feedback. Læsning din historie til en preschooler er en måde at teste markets dine ideer. Du vil være i stand til at måle fra den unge reaktion, om denne aldersgruppe vil finde din historie interessant, eller hvis det har brug for nogle mere arbejde, før du kan sende det til et forlag til overvejelse.

Yderligere LoveToKnow Resources

Besøg LoveToKnow Børnebøger at lære mere om bogmarkedet børnenes.