Hvordan Adrenaline kan maksimere din træning

Adrenalin kan være en meget god ting for alle, der arbejder i motionsrummet. Hvis du nogensinde har kørt på løbebånd eller løfte en personlig bedste vægt på bænkpres, har du sikkert brugt et skud af adrenalin til at få arbejdet gjort. Adrenalin er et hormon i kroppen, som, når de slippes, øger din puls og får dig til at gennemgå proceduren "kæmp eller flygt".

Du får ofte et løft fra adrenalin under særligt belastende øjeblikke i dit liv. Hvis du nogensinde har haft til at jage efter nogen eller hvis du nogensinde har været involveret i en sportsbegivenhed eller en begivenhed i fra af et stort antal mennesker, du har uden tvivl oplevet den spænding og angst, der kommer sammen med adrenalin. Når det kommer til at arbejde ud, selv om, du kan faktisk bruge adrenalin til at hjælpe dig selv at maksimere din træning. Adrenalin kan være nyttigt på denne måde og kan hjælpe dig med at nå nye højder.

Sådan får et adrenalinsus

Problemet med adrenalin er, at det ikke er noget, som du vil komme til at bruge i løbet af hver enkelt træningspas. Så du har brug for at vide, hvordan til at fokusere og komme til at arbejde, når det gør ramt. Typisk kan du tvinge dig selv til at få et adrenalinsus, når du forsøger at skifte din rutine. I stedet for at løfte den samme vægt, du har gjort for uger nu, finde en pålidelig spotter og forsøge at øge mængden af ​​vægt, du løfter.

Hvis du er en runner, prøve noget nyt, at du aldrig har gjort, som at løbe op ad en stejl bakke eller sprint på tværs af en ny terræn. Disse erfaringer bør give dig et adrenalinsus og tvinge din krop til at reagere på en ny situation. Igen, er du ikke altid vil have adgang til denne adrenalin, så få det bedste ud af det og presse dig selv til at få en god træning.

Brug af Adrenaline Korrekt

Når du har fundet ud af at bruge adrenalin, er det tid for dig at bruge det til din fordel. Du kan gøre dette ved at oprette en dag hver uge eller hver anden uge, hvor man presser sig selv til at prøve noget nyt. Der vil også være nogle dage, hvis en eller anden grund, er du særligt pumpes op til træning. Dette vil normalt resultere i en adrenalinsus. Brug denne adrenalin ved at arbejde røven ud i gymnastiksalen for at få de ønskede resultater, du leder efter. Du kan maksimere din træning ved at udfylde stærke sæt eller skubbe gennem en ekstra mile eller to på løbebåndet. Du vil ikke få denne følelse ofte, så brug det til din fordel for at maksimere din træning.

Kunstig Adrenaline

Nogle mennesker får afhængige af adrenalin, de fik under en træning og drej til kunstige former for adrenalin til at få en solid træning hver gang. Adrenalin er ikke beregnet til at blive brugt hele tiden, selv om, og det kan føre til potentielt farlige resultater for dig. Prøv at undgå at bruge nogen form for kunstig adrenalin for at maksimere din træning. Det kan være farligt for dig. Snarere bruge adrenalin, når du har det for at få mest muligt ud af din træning. Det vil gavne både dig og din krop.