Hvor vigtigt er en post-workout Cool Down?

Hver træning bør omfatte en cool down portion. Dette er især vigtigt, hvis du er i gang med anstrengende former for motion, som øger din puls og placere tunge pres på dine muskler.

Cool Down for gradvist at reducere hjertefrekvens

En ordentlig afkøling er vigtig for at holde dig sund. Du donâ € ™ t ønsker at komme til et pludseligt stop efter et maratonløb, cykling op ad bakke eller laver andre aktiviteter, der har dit hjerte at pumpe blod ved høje hastigheder. Spring et køligt ned i disse situationer kan undertiden føre til pludselig svimmelhed. Når du køle ned korrekt, hjælper du med at genoptage normal vejrtrækning.

Køle ned til reducere muskel ømhed

En kølig ned vil også bidrage til at mindske muskelømhed efter træning. Du ønsker ikke mælkesyre og toksiner at indgive sig i musklerne. Når du stopper pludseligt efter en anstrengende træning, er sandsynligheden for denne hændelse er større. En cool down portion vil bidrage til gradvist skubbe mælkesyre og andre uønskede stoffer ud af musklerne. Dette hjælper ofte til at reducere ømhed efter træning.

Cool Down og blodcirkulation

Generelt vil den kølige ned del af din træning tillade blodet at cirkulere i hele kroppen. Dette er vigtigt for gennemførelsen vigtige næringsstoffer og ilt til dine muskler og celler, og de hjælper i vækst og reparation af muskler.

Design din Cool Down

Ved udformningen af ​​kølige ned del af din træning, skal du sørge for, at dit niveau af aktivitet er meget mindre anstrengende end kernen af ​​din træning. Hvis du jogger, fx gå hurtigt under dit køle ned. Hvis cykling op ad bakke, køle ned ved cykling på flad jord. Du ønsker at undgå pludselige ændringer i tempo og gradvist bringe din krop tilbage til en pre-workout tilstand.