Hvor Online sociale netværk Spar papir

Hvor Online sociale netværk Spar papir


I betragtning af hvor online sociale netværk spare papir er på nogle måder, selvforklarende. For eksempel, hvis du har udskrevet denne artikel, er du ser på det på den største sociale netværk er der: internettet.

Hvordan Online sociale netværk Gem Papir og Miljø

Tidligere blev artikler læse aviser, magasiner eller tidsskrifter, alle i sidste ende stablet i garager og kældre. Der er en vis fordel uforanderlighed det trykte ord, har det overvældende antal fordele man får fra evnen til at søge, indsamle, og tilegnelse af informationer digitalt fortrængt mange trykte former for kommunikation.

Nedgangen i det trykte ord

Oplag har nået det laveste punkt siden 1946. Det er ned til 18% af befolkningen, versus 36% af befolkningen i 1946. Det betyder, at mens det samme antal papirer bliver solgt, er der halvt så mange abonnenter per indbygger . Årsagen er temmelig indlysende; digitale medier er praktisk, er det langt mere aktuel print nogensinde kunne være, og det er leveres til flere bærbare platforme, fra bærbare computere til mobiltelefoner og endda nogle digitale ure. Med fremkomsten af ​​sociale netværk, nedgangen i brugen af ​​papir blev endnu større.

Sociale netværk og tilbagegang i Paper Demand

Det er mere end bare nyhedsmedier, der har bidraget til faldet papir efterspørgsel. "Internettet er at tage en stor luns af den [papir branchens] forretning," siger Brian McClay, forstander på Terrachoice Market Services Inc., i en artikel fra DM News. Han fortsætter med at påpege, at annoncekroner, der bruges til at udfylde klassificerede dele af aviser og direct mail nu bliver brugt på nettet.

Internet Advertising Erstatter Paper Reklame

Mange af de annoncører, sender deres penge til steder som MySpace og Facebook, udvikle annoncekampagner så simple som tekst-links, og så kompleks som interaktive virale widgets. Der er hele virksomheder dedikeret til skabelsen af ​​applikationer på Facebook, blot sprede reklame for forskellige produkter. Digitale medier har gjort det muligt for annoncører at bruge viral markedsføring, som venner distribuere links til venner hurtigere end et vilkårligt antal direct mail pamfletter eller flyers nogensinde kunne.

Faldet i "Snail Mail"

Sociale netværk har øget forbindelser mellem mennesker, samt den afstand, hvor relationer kan opretholdes. Mens der i fortiden, vil disse relationer langdistance opretholdes gennem brevskrivning og kort, i dag websites såsom Blue Mountain Card Company tillader folk at sende "e-postkort," ofte med smarte animationer og lyd - noget, som trykte kort aldrig havde. Traditionelle print selskaber, såsom Hallmark, har bøjet sig for denne tendens ved at producere deres egen hjemmeside med "premium" kort, der sælges og sendes online. Genoptager, i stedet for at blive sendt via postvæsenet, nu lagt online, eller e-mailes som Word vedhæftede filer. Det har den ekstra fordel, at en ansøger til at give en komplet liste over færdigheder og erfaring. Traditionen med en eller to side genoptage er en saga blot.

Forretningstransaktioner og Kommunikation

Den måde, virksomheder og fagfolk netværk og kommunikere har ændret voldsomt med fremkomsten af ​​nye sociale netværk, såsom LinkedIn. Hvor folk bruges til at udveksle visitkort, nu udveksle de "V-kort" og "forbindelser," komplet med referencer og introduktioner. Også de nyhedsbreve, som anvendte blive sendt regelmæssigt på enorme omkostninger (og som regel fyldte wastebaskets mange kontorer), offentliggøres nu online på en brøkdel af prisen, og med søgbare, vendeskær indhold.

Ved at sætte alt dette indhold online, det bliver en del af indholdet på world wide web, og det forvandler det til de facto reklame for virksomhed eller person. Mange mennesker lander jobsamtaler og forretningsforbindelser gennem Twitter og ved hjælp af Skype (en stemme-og-video-over-internet ansøgning) til at gennemføre møder. Faktisk har flere virksomheder helt omfavnede "virtuel tilstedeværelse" involveret i Second Life, en online virtuel verden, hvor brugerne repræsenteres af avatarer. Selskaber vil holde møder der, eller endda oprette "virtuelle" bygninger til at trække kunder ind med særlige rabatter og tilbud.

Afsluttende ord

Dette betyder ikke, at print er helt ubrugt. INTEROFFICE memoer kan sendes via chat, men vigtige dokumenter stadig trykt på papir. Mens virksomheder og enkeltpersoner sikkert sparer papir, er det også værdsat mere. Papir har erhvervet en følelse af betydning på grund af selve dens uigennemtrængelighed.