Hvor ofte har mennesker falder i kærlighed?

En meningsmåling er foretaget i London for at finde ud af, hvor ofte folk falde i kærlighed. 2.000 mennesker er blevet interviewet til dette formål.

Hvor ofte har mennesker falder i kærlighed?

Det viste sig, at ægte kærlighed kommer i gennemsnit to gange i oneâ € ™ s liv. Samtidig, ak, en person oplever en unreturned følelse mindst én gang.

Det blev også konstateret, at hver 20. person skulle hans / hendes hjerte brudt af den elskede. Og én ud af hver syv mennesker lever med en anden person uden kærlighed. Af den måde, 73% af dem, der ikke føler sig varme følelser til deres partner siger, at de er nødt til at leve med denne person efter at have mistet deres sande kærlighed. Desuden 46% af respondenterne er i et forhold, men fortsætter med at søge efter deres eneste ene og er villige til at opgive den eksisterende forhold, hvis de finder ham / hende.

17% sagde, at de allerede havde mødt deres rigtige person, men fortsatte forholdet til andre.

Desuden undersøgelsen fandt, at mænd var mere fokuseret på et fast forhold end kvinder, og de havde en tendens til at være loyale over for deres partner og holde afsat til hende. 37% af mændene sagde derfor de ville bevare forholdet af hensyn til den moralske komfort i deres partner.