Hvor nøjagtige er kalorier forbrændt lommeregnere?

Hvis du arbejder ud regelmæssigt og ønsker at vide præcis, hvor mange kalorier du brænder i gennemsnit, skal du bruge en forbrændte kalorier regnemaskine. En kalorieforbrænding regnemaskine tager din kropsvægt, din træning og den hastighed, hvormed du fuldføre din træning i betragtning for at generere et skøn over, hvor mange kalorier du forbrænder på en given dag. Dette kan være utrolig nyttigt, hvis du forsøger at tabe sig eller bruger motion for at forbrænde kalorier. Men der er nogle problemer, som du kan løbe ind i, når du bruger en forbrændte kalorier regnemaskine. For at din lommeregner til at være så nøjagtige som muligt, er du nødt til at være sandfærdige, når picking din motion, og du er nødt til at tage hensyn til en række faktorer. Du kan bruge lommeregneren Fitday.com at beregne kalorier brændt. Du skal bare vide, hvordan man gør det.

Hvordan man bruger en kalorier forbrændt Lommeregner

Ved hjælp af en kalorieforbrænding lommeregner er forholdsvis enkel. Normalt vil det opføre flere regelmæssig træning øvelser og rutiner, som du kan vælge fra. Derfra du udfylde den tid, du færdig hver øvelse, og lommeregneren vil fortælle dig, hvor mange kalorier du sandsynligvis brændt under træningen. Du kan derefter bruge denne kalorie tæller at vurdere, hvor mange kalorier du tog ind og brændte hele dagen. Du tabe ved at oprette en kalorie-mangel i kroppen, så du kan forestille dig, hvordan en forbrændte kalorier regnemaskine kan hjælpe dig med at afgøre, hvor mange kalorier du har brug for at brænde for at miste denne vægt. Det er sådan en kalorieforbrænding lommeregner værker.

Uoverensstemmelser om et kalorier forbrændt Lommeregner

De fleste kalorieforbrug regnemaskiner er nøjagtige, men de ikke give nøjagtige resultater, hvis du ikke give præcise oplysninger. Du skal være sandfærdige, når du slutter numre i din lommeregner. For eksempel, hvis du har planlagt at træne i 50 minutter i dag på løbebåndet, men kun endte med at blive i stand til at fuldføre 35 minutter ikke stadig udfylde, at du arbejdede i 50 minutter. Derudover ikke runde op eller runde ned, når du sætter dine tider til en forbrændte kalorier lommeregner, da dette vil sandsynligvis resultere i en kalorie tæller, der er forkert. Du skal også sørge for, at du vælge den rigtige øvelse på regnemaskinen. Hvis du tog det let i løbet af din træning i dag, ikke liste, at du gjorde med stor effekt aerobic. Vær så sandfærdig som muligt, og de forbrændte kalorier lommeregner på Fitday.com vil rapportere de kalorier, du har brændt præcist.

Kalorier forbrændt regnemaskiner er nøjagtig, hvis du bruger dem korrekt. Nøglen til at få de mest nøjagtige resultater på kalorieforbrænding regnemaskiner er at være ærlig over for dig selv, når du er færdig med din træning for dagen. Husk, at selvom du kæmper for at træne så hårdt, som du ønsker at i dag, kan du altid gøre for det i morgen. Og på det tidspunkt, kan du bruge din lommeregner til at se, hvor mange ekstra kalorier du har brændt på grund af det. Uanset hvad, bare sørg for at du bruger din kalorieforbrænding lommeregner korrekt for at få de mest nøjagtige resultater.