Hvor meget tid bruger kvinder bruger på Beauty?

Hvor meget tid bruger du normalt bruger til at se godt ud? Det er ikke så svært at beregne det som det kan synes. For eksempel, hvis du dagligt bruge omkring 30-35 minutter på skønhed, så du bruger næsten fire timer hver uge! Hvor meget tid brugte din mor eller bedstemødre bruger til at bruge på skønhedspleje?

Hvor meget tid bruger kvinder bruger på Beauty?

En undersøgelse blev offentliggjort i Wall Street Journal, som fastslår, at moderne kvinder gradvist bruge mindre tid på skønhed. For eksempel kvinder i 1965 bruges til at tilbringe 10,1 timer om ugen, mens moderne kvinder bruger kun 8,2 timer at se godt ud.

Så hvad har ændret sig de 40 år? Eksperter opmærksom på, at de samlede ting har opholdt sig den måde, de plejede at være. Men har de metoder og værktøjer bliver mere effektiv. Dette hjælper kvinder med at spare tid, som er så dyrebar de dage. Hårtørrere tørre hurtigere, hårprodukter holde vores hår se perfekt hele dagen, makeup er langvarig, og dag og nat cremer og sera gør masker og komprimerer mindre nødvendig. Desuden salonen industrien tydeligvis er til for at hjælpe os i denne henseende også.